Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Özel Arama

Bakışlarınızı değiştirecek tüyo | Güzellik makyaj

Bakışlarınızı değiştirecek tüyo | Güzellik makyaj

Bakışlarınızı değiştirecek makyaj tüyosu! Göz pınarlarınıza bunu sürerseniz...
Makyajın en önemli noktalarından birini oluşturan göz makyajı, doğru yapıldığında yüzünüzde adeta parlayan ve büyüyen gözlerle farklı bir dokunuş ortaya koyar. Fakat bunun için öncelikle doğru tüyoları takip ederek istenilen görüntüyü elde etmek gerekir. İşte gözlerinizi olduğundan daha büyük gösterecek o ipuçları...

Gözleri daha büyük göstermek için kullanabileceğiniz bazı makyaj tüyoları şunlardır:

KİRPİK KIVIRICI

Kirpik kıvırıcı kullanarak kirpiklerinizi kıvırabilirsiniz. Bu, gözlerinizin daha açık ve daha büyük görünmesini sağlayacaktır.

SİYAH EYELİNER

Siyah eyeliner kullanarak gözlerinizi daha belirgin hale getirebilirsiniz. Gözlerinizin iç köşelerindeki siyah eyeliner, gözlerinizin daha büyük ve daha canlı görünmesini sağlayacaktır.

GÖZ KALEMİ

Göz kalemi kullanarak gözlerinizi daha büyük gösterebilirsiniz. Göz altlarında kullanacağınız göz kalemi, gözlerinizin daha büyük görünmesini sağlayacaktır.

GÖZ FARI

Göz farı kullanarak gözlerinizi daha büyük gösterebilirsiniz. Açık renkli göz farları kullanarak göz kapaklarınızın üst kısmını aydınlatabilirsiniz. Bu, gözlerinizin daha büyük ve daha canlı görünmesini sağlayacaktır.

KİRPİK UZATICI

Kirpik uzatıcı kullanarak kirpiklerinizi daha uzun hale getirebilirsiniz. Bu, gözlerinizin daha büyük görünmesini sağlayacaktır.

GÖZLERİNİZİ AYDINLATIN

Gözlerinizin iç köşelerini aydınlatarak gözlerinizi daha büyük gösterebilirsiniz. Bu, gözlerinizin daha parlak ve canlı görünmesini sağlayacaktır.

Unutmayın ki herkesin göz şekli farklı olduğu için, herkes için aynı makyaj tüyoları çalışmayabilir. Deneyerek sizin için en iyi sonucu verecek makyaj tüyolarını bulabilirsiniz.

Giriş tarihi: 04.12.2023

Kaynak Resim kaynak grafiksaati.com[at]gmail.com