Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Özel Arama

Aşkta kaybeden  4 burç | Astroloji burçlar
Aşkta kaybeden 4 burç | Astroloji burçlar

Yüzleri ne zaman gülecek? Aşktan yana en şanssız 4 burç
Aşk, herkesin farklı bir biçimde yaşayabileceği ancak herkes için de güzel bir duygu. Yoğun tutkuların meydana getirdiği bu heyecanlı süreçte ise herkes şanslı değil. Öyle ki bazı burçlara sahip kişiler aşktan yana şanssız olduklarını düşünürler sıklıkla. İşte aşktan yana oldukça şanssız olduğunu düşünen o burçlar…

Bu burçlara sahip kişilerin, aradıkları aşkı bulmalarında zorlu olan birkaç faktör var. Aslında bazı karakter özelliklerinin yansıması, bu kişilerin doğru ilişkiyi bulamayacakları yanılgısna neden olabilir. Huzurlu ve sağlıklı bir ilişkiye ise bazı değişiklikler yaşanabilir.

AKREP BURCU (24 EKİM - 22 KASIM)

Akrep burcu kişilerin ilişkilerde tutkulu yapıları vardır. Partnerlerine sadık olmalarının yanı sıra sahiplenici ve kıskanç tutumları ilişkilerinde güven problemlerine yol açarak çatışmalara neden olabilir. İhanete uğrama korkuları ve sır saklama huyları iletişimlerini açıkça sürdürmelerini engeller. Böylece ilişkilerinde çatlaklıklara yol açabilirler ve zorlayıcı yapıları oldukları için aşktan yana şanssız duruma düşebilirler. Aşktan yana yüzlerinin gülmeleri için huzur ve güven üzerine temellenen ilişki Akrep burcu için iyi olabilir.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 20 OCAK)

Oğlak burcu kişiler, oldukça soğuk ve hırslı yapıya sahiptirler. Bu nedenle ilişki içerisinde kendilerini karşı tarafa açıp rahatlamak onlar için zordur. Mesafeli ve başarı odaklı yapıları, partnerlerini ihmal etmelerine neden olabilir. Yüksek standartları ve mükemmelliyetçi yapıları kendilerine uygun bir partner bulmalarını zor hale getirir. Her zaman her şeyin en kötüsünü bekleyerek yakınlaşma korkusu yaşarlar bu nedenle aşktan yana şanssız, mutsuz ve yalnızlardır. Sağlıklı bir ilişki sürdürebilmek için korkularından kurtulup kendilerini iyi bir şekilde ifade etmeleri onlar için iyi bir çözüm yolu olabilir.

KOVA BURCU (21 OCAK - 18 ŞUBAT)

Kova burcu kişiler; bağımsızlıklarına düşkün, farklı deneyimler peşinde ve çabuk sıkılan yapıya sahiptirler. Kova burcu olan kişiler, çoğunlukla partnerleri tarafından anlaşamadıklarını düşünürler ve ilişkilerinde kopuk gibi görünmelerine neden olur. Bu durum da karşılarındaki insanlarla bağ kurmayı zor bir hale getirir. Kişisel alanlarına müdahale edilmesini asla sevmezler, karşısındakinin de kendisi gibi olmasını ister. Bu nedenle kendisi gibi birisini bulması oldukça zor olup aşktan yana oldukça şanssızdırlar. Sağlıklı bir ilişki sürdürebilmek için kova burcu kişinin ve partnerinin birbirlerini anlamaya çalışabilirler.

Giriş Tarihi: 27.09.2023
 

Tweet

Kaynak Resim kaynak grafiksaati.com[at]gmail.com

gizlilik politikası