Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Özel Arama

Makyaj büyük görünen gözler
Makyaj büyük görünen gözler

Olduğundan çok daha büyük görünen gözlerin sırrı! Bu far makyaj rutininizin vazgeçilmezi olacak...
Makyaj tüyoları arasında en çok aranan ipuçlarının başında, gözlerin daha iri ve dikkat çekici görünmesiyle ilgili olanlar geliyor. Gözlerinizin daha canlı, büyük ve iyi görünmesinin yöntemi ise; aslında birkaç ürünü doğru kullanmaktan geçiyor. İşte daha büyük gözler için yapmanız gerekenler...

İri ve canlı gözler, doğru far ve rimel kullanımından geçiyor. Hangi rengi tercih edeceğinize karar vererek en iyi sonuçları elde edebilirsiniz. İşte çok daha çekici gözlerin sırrı...

Aydınlık Göz Kapakları: Göz kapaklarınıza aydınlık renkte bir far veya krem göz farı uygulayarak gözlerinizi daha büyük ve parlak gösterebilirsiniz. Aynı zamanda iç köşelere açık renkte bir far veya aydınlatıcı sürmek de gözlerinizi daha geniş gösterebilir.

Eyeliner: Gözlerinizi daha büyük göstermek için eyeliner kullanabilirsiniz. Üst kirpiklerinizin kök hattına ince bir eyeliner çekerek gözlerinizi belirginleştirebilirsiniz. Gözlerinizi daha da büyük göstermek için eyeliner'ı gözünüzün dış köşesinden hafifçe yukarı doğru kaldırarak uygulayabilirsiniz.

Kirpik Kıvırıcı ve Maskara: Kirpiklerinizi kıvırıcı yardımıyla yukarı doğru kıvırarak gözlerinizi daha büyük ve açık gösterebilirsiniz. Ardından, kirpiklerinize hacim veren ve uzatan bir maskara uygulayarak etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Göz Altı Aydınlatması: Göz altlarındaki koyu halkaları ve torbaları hafifletmek, gözlerinizi daha büyük ve aydınlık göstermek için bir kapatıcı veya aydınlatıcı kullanabilirsiniz. Aydınlatıcıyı göz altı bölgelerine ve gözlerinizin iç köşesine uygulayarak gözlerinizi daha canlı gösterebilirsiniz.

Doğru Gölgelendirme: Göz kapaklarınızın katlanma bölgesine biraz koyu renkte bir far uygulayarak gözlerinizi daha derin ve büyük gösterebilirsiniz. Bununla birlikte, göz altı bölgesine de hafif bir gölgelendirme yaparak daha belirgin bir kontrast elde edebilirsiniz.

Göz Kalemi: Göz kalemini kullanarak gözlerinizi daha büyük gösterebilirsiniz. Beyaz veya açık renkte bir göz kalemini gözlerinizin iç kenarlarına uygulayarak gözlerinizi daha açık ve geniş gösterebilirsiniz.

Bu makyaj tüyolarını deneyerek gözlerinizi daha büyük ve etkileyici bir şekilde vurgulayabilirsiniz. Ancak unutmayın, makyaj kişiden kişiye farklılık gösterebilir, bu nedenle kendi yüz şeklinize ve tercihlerinize en uygun olanı bulmak için deneme yapmanız önemlidir.

Giriş Tarihi: 29.06.2023
 

Makyaj büyük görünen gözler https://t.co/h3ORUBBlSs

— Grafik Saati (@GrafikSaati_com) July 15, 2023

Tweet

Kaynak Resim kaynak grafiksaati.com[at]gmail.com

gizlilik politikası