Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Özel Arama

Trafiğe son: Uçan insanlar trafiğe çare olabilecek mi Modelleri ve fiyatı ne olacak


İki uçan adam ilk kez yan yana uçtu : Jetpackli iki pilotun bu uçuşu bir ilk oldu.

Amerikan havacılık firmalarından Jetpack Aviation, ilk kez sırtında roket olan iki pilot insanı yan yana uçurdu. Uçan adamlar Boris Jarry ve David Mayman, ABD'nin California eyaletinde bir gölün üzerinde gerçekleştirilen iki kişilik uçuşlarını başarıyla tamamladı.

Jetpack Aviation'un duyurusunda, hazırlıkları 12 ay kadar süren bu testin geleceğin Jetpacklerinin güvenli bir şekilde uçabilmesi için ilk adım olduğu ifade
etti.

Jetpack Aviation şirketi bu yılın sonuna doğru Jetpack yarışları düzenlemeyi planlıyor. Ünlü çizgi film karakterleri Jetgiller ve geleceğe dönüş film serisindeki gibi uçacak insanlar bu yarışlarla görücüye çıkacak. 

Deneyimli Jetpack pilotlarından David Mayman gerçekleştirilen ikili uçuş denemesi sonrası "Hepimiz çok heyecanlıyız. Tarihte ilk kez iki jetpack pilotu birlikte uçtu. Pek çok uçuş denemesi yaptık Ve artık Jetpack kullanan uçan insan yarışlarına hazırız" dedi. Test edilen JB-10 modeli saatte 320 kilometre uçuş hızına erişebiliyor.

Bu yıl satışa çıkarılması beklenen modelin fiyatı ise yaklaşık 250 bin dolar olarak planlandı. Ancak bu araç Türkiye'ye geldiğinde, fiyatı ÖTV KDV vesaire gibi vergiler eklenerek katlarca artabilir
Kaynak: Jetpack Aviation, BBC, vliegnet
Kaynak Link: https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-46703547

İlginizi çekebilir:

Trafiğe son: Uçan insanlar

Uçan Otomobil Teknolojisinde Geri Sayım

Sosyal medyada biz

Grafik Saati

Facebook

Twitter

Pinterest

Hayata-Dair

Facebook

Twitter

Copyright: Her hakkı saklıdır | grafiksaati.com[at]gmail.com| gizlilik politikası