Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler
Hayata Dair online kültür sanat dergisi Hayata Dair .orggrafik saati reklam ajansı

 

Devlet Bahçeli: "Başbakan terörist görünce hemen pazarlık masası arıyor, Irak'ta Survivor yarışması düzenlendi de biz mi kaçırdık"

Devlet Bahçeli: "Başbakan terörist görünce hemen pazarlık masası arıyor, Irak'ta Survivor yarışması düzenlendi de biz mi kaçırdık"

Haber:  Belgin Invictus, Grafik Saati Belgin ile dünyadan magazin, Tiyatro yazılarım Diğer yazılarımdanHayata Dair , Politika Haberleri 17 Haziran 2014
Partisinin grup toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Türkiye'nin Irak'taki Musul Başkonsolosluğu'nun radikal dinci terör örgütü, Irak Şam İslam Devleti terör örgütü IŞİD tarafından işgal edilmesi üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ağır bir dille eleştirdi ve "Başbakan terörist görünce hemen pazarlık masası arıyor", "Orada Survivor yarışması düzenlendi de biz mi kaçırdık" dedi.
Hayata Dair kültür sanat dergisi haber ve yazıları
Devlet Bahçeli konuşmasının devamında, "Erdoğan radar gibi teröristi her yerde bulmakta ve bağrına basmaktadır. Başbakan’ın geceleri huzurla başını yastığa koyması için herhalde ‘bugün PKK ya da IŞİD için ne yaptın’ sorusunu sormalıdır. Rehin alınanların güvende olduğunu söylemektedir. Her an ağlama modundaki Başbakan Yardımcısı IŞİD’in hedefinde Türkiye’nin olmadığını söylemektedir. Bu sözlerin neresinden tutalım? IŞİD, Survivor yarışması düzenledi de biz mi kaçırdık. Bugün Ne Pişirsem, Gelinler Kaynanalar türünden programlar tertip etti de biz mi anlamadık. Bunun için katılım artsın diye insan kaçırıldı da biz mi bilemedik" dedi.
Hayata Dair haberleri GrafikTime son dakika haberleri
Devlet Bahçeli konuşmasına şöyle devam etti:
Hayata Dair haberler son dakika dünya ve Türkiye haberleri
"Bir bakan ‘’Bizden habersiz Ortadoğu’da yaprak kıpırdamaz’’ diyordu. Zulme karşı gür bir sesle ‘Yeter, dur’ demek inandığımız değerlerin gereğidir. Yalandan insan ölmez belki ama iktidarlar tükenir, insan içine çıkacak itibarları kalmaz Bu insanlarda ne uzayacak burun ne de kızaracak burun vardır. Hükümette ahlak ve fazilet kalmadı"
MHP grup toplantısı Haber: Belgin Elçioğlu
Haber Belgin Invictus, Grafik Saati Belgin ile dünyadan magazin, Tiyatro yazılarım Diğer yazılarımdan Hayata Dair , Türkiye ve Politika Haberleri 17 Haziran 2014

Devlet Bahçeli: "Başbakan terörist görünce hemen pazarlık masası arıyor, Irak'ta Survivor yarışması düzenlendi de biz mi kaçırdık"

 

 

 

DMCA.com
 

Copyright: Her hakkı saklıdır  | grafiksaati.com[at]gmail.com  |  gizlilik politikası