Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler
Hayata Dair online kültür sanat dergisi Hayata Dair .orggrafik saati reklam ajansı

 

Almanya ve Türkiye arasında yüksek gerilim hattı - Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Almanya Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı

Almanya ve Türkiye arasında diplomatik gerginlik

Hayata Dair , Türkiye ve Politika Haberleri 31 Mayıs 2014
Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son dönemde Almanya ve Alman siyasetçiler hakkında yaptığı açıklamalardan rahatsızlık duyan Almanya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu’nu bakanlığa çağırdı.
Hayata Dair kültür sanat dergisi haber ve yazıları
Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu’na, "Türk yetkililerin son dönemde Almanya'ya karşı tutumundan duyulan rahatsızlığın ifade edildiğini" açıklayan Almanya Federal Dışişleri Bakanlığı, "Türk yetkililerin yaptığı açıklamaları, hayretle karşıladıklarını" duyurdu.
Grafik Saati kültür sanat dergisi yazı ve makaleler
Almanya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Almanya Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir'e yönelik olarak Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kullandığı sözlerin oluşturduğu rahatsızlık" da Türkiye Büyükelçisi'ne iletildi.
Hayata Dair haberleri GrafikTime son dakika haberleri
Konuyla ilgili olarak Almanya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Alman-Türk ilişkilerinin iyi olması yönünde çaba gösteren önemli bir Alman politikacıya yönelik olarak Türkiye Başbakanı Erdoğan'ın bu tarz bir eleştiri yapması ikili ilişkiler açısından yararlı değildir” denildi.

Hayata Dair Kültür Sanat Dergisi

Sosyal paylaşım sitelerinde bu haberi böyle paylaştık
Twitter Google +1
 
 
Facebook  
 

Almanya ve Türkiye arasında yüksek gerilim hattı

 

 

 

DMCA.com
 

Copyright: Her hakkı saklıdır  | grafiksaati.org[at]gmail.com  |  gizlilik politikası