Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Özel Arama

Herkese kolayca Jennifer Aniston stili | Güzellik makyaj

Herkese kolayca Jennifer Aniston stili | Güzellik makyaj

Herkese kolayca Jennifer Aniston stili
Jennifer Aniston'ın Güzellik ve Egzersiz Alışkanlıkları
Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olan Jennifer Aniston, çok değil birkaç ay sonra 52 yaşına girecek. Peki bu kadar genç ve formda görünmesinin sırrı ne?

Basit güzellikten yana
Jen, sabah bakımında cildini temizleyici ile yıkıyor ve nemlendirici uyguluyor. "Özellikle sabahları her şeyin daha basit ve kolay olmasından yanayım" diyen oyuncu, detaylı bakım işini yatmadan önce
yapıyor. Basit güzellikten yana Jennifer , sabah bakımında cildini temizleyici ile yıkıyor ve nemlendirici uyguluyor. "Özellikle sabahları her şeyin daha basit ve kolay olmasından yanayım" diyen oyuncu, detaylı bakım işini yatmadan önce yapıyor. Jennifer neredeyse her gün spor yapıyor
Jennifer Aniston'ın yaşlanma belirtilerine karşı en güçlü silahı sıkı egzersiz rutini. Çoğu zaman haftanın 7 günü egzersiz yapan Jennifer, egzersiz planlamasını da aylık ya da yıllık olarak yapıyor. Böylece tüm işlerini spor rutinine göre ayarlayabiliyor.

Sporu genelde kahvaltıdan sonra yapan Jennifer Aniston, bir hoca ile çalışıyor. Tek bir egzersize bağlı kalmaktan hoşlanmıyor, yoga, güç antremanları, bisiklet, boks, ip atlama gibi farklı antrenmanlarla
vücudunu şaşırtıyor.

Çok erken kalkıyor
"Çalıştığım günlerde genellikle 4:30-5:00 arasında uyanıyorum, eğer çalışmıyorsam 8:00-9:00 arasında. Gece insanıyım ama erken kalkanlardanım. Uyandığımda sabah ilk olarak bir bardak limon dilimli sıcak su içiyorum" diyor.

Makyajı pek sevmiyor
"Az makyaj her zaman daha iyidir. Gençlik dönemlerimin başında çok makyajla daha iyi göründüğümü düşünüyordum. Daha sonra doğal güzelliğim ile barıştım ve şimdilerde az makyajla daha iyi hissediyorum" diyen oyuncu, günlük hayatında ise sadece renkli nemlendirici kullanıyor.

Güneş kremi vazgeçilmezi
Beyaz tenli olan Jennifer Aniston, eskiden bronz görünmek için her şeyi yaparmış. O dönemler bu konuda pek bilgisi olmadığını itiraf ediyor ve ekliyor: "D vitamini depolamak için güneşe belli saatlerde çıkıyorum. Artık bronzluk kaygım yok çünkü bronz olmadan da cildi ışıltılı göstermenin sayısız yolu var. Güneş koruyucu kullanmayı alışkanlık haline getirdim. Cildim için yaptığım en iyi şeylerden biri bu!"

Giriş tarihi: 18.03.2024

Kaynak  Resim kaynak grafiksaati.com[at]gmail.com