Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Özel Arama

Facelifting ve kontur Yüz hatları nasıl belirginleştirilir | Güzellik makyaj

Facelifting ve kontur Yüz hatları nasıl belirginleştirilir | Güzellik makyaj

Sosyal medyada viral oldu: Face lifting işlemini bitirecek yöntem! Saniyeler içinde mükemmel konturun sırrı...
Makyaj yapmanın püf noktalarına her gün bir yenisi ekleniyor. Özellikle kontur işlemi, en zor uygulanan fakat yüz hatlarını belirginleştiren en önemli noktalardan. Cilt tonunuzdan biraz daha koyu veya daha açık renk tonları kullanarak yüzünüzü şekillendirmenizi ve boyutlandırmanızı sağlar. Muhteşem yüz hatlarınızı ortaya çıkarmak için yüzünüzdeki doğal gölgeleri ve ışığı belirginleştir.

Bununla birlikte, yüzünüzü makyajla şekillendirirken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç şey vardır; örneğin, kontur gölgenizin ne olması gerektiği , hangi ürünleri ve araçları kullanmak istediğiniz ve tabii ki onu nereye uygulamak istediğiniz gibi.

En iyi görünen kontürü kesinlikle kendiniz yapabilirsiniz ve TikTok'ta çarpıcı bir elmacık kemiği konturu elde etmenize yardımcı olacak basit ama etkili bir tüyo var. İhtiyacınız olan tek şey makyajınız ve biraz bant, makyaj bandı veya standart düz bir bant işinizi görecektir. Yanak konturunuzu nereye uygulayacağınızı bulmakta zorlandıysanız, bu tüyo yanaklarınızı mükemmel bir şekilde hizalamanıza yardımcı olabilir.

Kontur oluşturmak için, bandı elmacık kemiklerinizin kenarlarına ulaşacak kadar uzun olacak şekilde ölçün. Bandı önünüze doğru uzatın ve ortasını ağzınıza yerleştirin, bandı yerinde tutmak için ağzınızı bandın etrafına kapatın. Ardından iki yan bandı alıp kulaklarınıza doğru çekin, elmacık kemiklerinizle hizalayın ve yanaklarınıza yapıştırın.

Bandı ağzınıza yerleştirmek, kontur çizgilerini her bir yanakta simetrik olmaya zorlar. Ağzınızdaki banttan gerçekten rahatsızsanız, iki parça bant alıp ağzınızın köşeleriyle hizalamayı da deneyebilirsiniz.

Bant sabitlendikten sonra, ister stick, bronzlaştırıcı, koyu renk fondöten veya pudra olsun, tercih ettiğiniz kontur ürününüzü alın ve bant çizgisinin üzerine uygulayın. Bant, düz bir çizgi yapabilmenizi sağlayacaktır.

Fırçanızı veya süngerinizi kullanarak konturunuzu karıştırın ve bandı dikkatlice çıkarın. Bu işlem, her yanakta mükemmel bir şekilde düz bir çizgi bırakacaktır. Konturu ortaya çıkarmak için çizginin altına bir aydınlatıcı veya pudra kullanabilirsiniz. Ardından, çizgiler yüzünüze doğal olarak bulanıklaşana kadar her şeyi bir kez daha karıştırın. Kısa sürede mükemmel şekilde yerleştirilmiş bir kontura sahip olacaksınız.

Giriş tarihi: 03.02.2024

Kaynak  Resim kaynak grafiksaati.com[at]gmail.com