Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Özel Arama

Sevgiliniz inatçıysa burcu bu olabilir | Astroloji Burçlar

Sevgiliniz inatçıysa burcu bu olabilir | Astroloji Burçlar

Keçi gibi inatçı 4 burç! Onlarla tartışmak neredeyse imkansız… Hepimizin hayatında, en az inadıyla tanıdığımız bir kişi vardır. Bu kişilerin inatçılığıyla uğraşmak ise bazen çok sinir bozucu olabilir, özellikle de size yakınsa. Bu inatçı burçların normal eğilimi, tartıştıkları gerçeklerden emin olmasalar bile her tartışmada haklı olan taraf olmaktır. Dürüst olmak gerekirse, işte ya da derslerde inatçılık aydınlatıcıdır, ancak normal hayatta çok inatçı olmak yarardan çok zarar verebilir. İnatçı olmak bazen bile bile hata yapmak anlamına gelebileceği gibi yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkinizi de olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle ne kadar inatçı olursanız olun sakinleşmeli ve diğerlerinin düşüncelerine de kulak vermelisiniz. İşte burçlar arasında inatçılığıyla öne çıkanlar

1. BOĞA BURCU (20 Nisan – 20 Mayıs)

Boğa burcu hiç şüphesiz en inatçı burçtur. Bu kişiler o kadar inatçıdır ki, eğer Boğa burcunun belirli bir konu hakkındaki fikrini değiştirebiliyorsanız, o zaman bilin ki, hayatta kelimenin tam anlamıyla her şeyi yapabilirsiniz. Boğa burcunun işlerin nasıl olması gerektiğine dair belirlenmiş bir kuralları vardır ve bu kuralların dışına çıkmak onlar için çoğunlukla imkansızdır. Boğa burcunun inatçılığı onun hayattaki olumsuz yönlere tutunmasına neden olabilir ama aynı inatçılık onun hayatta büyük başarılara imza atmasına da yardımcı olabilir. Herkes pes ederken onları bir hedefe tutunmaya iten şey Boğa'nın inatçılığıdır. Dolayısıyla Boğa ancak başkalarının fikirlerine biraz yer açmaya başlarsa inatçılığı insanların düşündüğü kadar kötü olmayabilir.

2. OĞLAK BURCU (22 Aralık – 19 Ocak)

Boğa burcunun aksine Oğlak, bir konuda ancak emin olduklarında inatçıdır. Bu nedenle görüşleriniz, onların yanlış olduklarını kanıtlayacak gerçekleri içermedikçe, söylediklerinizi dinlemezler. Oğlaklar çok açık fikirlidirler ve bir konuda her zaman haklı olamayacaklarının bilincindedirler ancak yine de içgüdülerini her şeyin üstünde tutarlar. Kararlarını kendi başlarına yönetmeyi severler ve genellikle bunu yaparken kendi başlarınadırlar.
Oğlak burcunun doğal özellikleri onları kendine bağımlı ve dolayısıyla inatçı kılar. Başlarına bir şey gelmesini beklemezler ve yaşamla ilgili kararlar verirken deneyimlere başvururlar.

3. KOÇ BURCU (21 Mart – 19 Nisan)

Koç, baskın bir doğaya sahip olma eğilimindedir ve bu nedenle astrolojideki inatçı burçlardan biridir. Koç burçları için her şey bir rekabettir ve kaybeden olarak anılmaktan hoşlanmazlar. Ayrıca Boğa gibi bir burç karşıdakini incittiğini hissederse tartışmaya yenik düşerken Koç burcunda durum böyle değildir. İnatçılıkları sabittir ve karşılarındaki üzülmesin diye inatlarından vazgeçmezler.

4. BAŞAK BURCU (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak burcu yaptığının ya da söylediğinin yanlış olduğunu bilmesine rağmen bunu kabul etmeyecek bir insandır. Yaşamlarında bağımsız kalmak isterler ve kendi hayatlarına dair her şeyin sorumluluğunu almak isterler. Bu nedenle seçim yapamadıklarında inatçı olma eğilimindedirler. Ancak karar verme yeteneklerini etkileyen koşulların her zaman tam olarak farkında olmayabilirler. Bu katı yapılarıyla Başak burcu sevdiklerine zarar vermek istemese de zaman zaman bu duruma neden olabilir.

Giriş tarihi: 05.04.2024

Kaynak  Resim kaynak grafiksaati.com[at]gmail.com