Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Özel Arama

En ideal at kuyruğu  | Güzellik  makyaj
En ideal at kuyruğu | Güzellik makyaj

En ideal at kuyruğu için bu yöntemi uygulayın! Her seferinde mükemmel gözükecek…
At kuyruğu saçlarınızın şekil almadığı bir günde ideal bir çözüm olabileceği gibi özel bir için de mükemmel bir seçim olabilir. Ancak at kuyruğunun yanlış toplanması daha büyük bir rahatsızlık yaratabilir. Bu saç modelinde özellikle saçlarınızı çok yukarıda veya aşağıda toplamak istenmeyen bir görüntüye neden olabilir. Önereceğimiz bu yöntem sayesinde ise her seferinde sizin için ideal olan at kuyruğunu yapabileceksiniz.

Çene çizgisinden destek aldığınız bu at kuyruğu modelinde yüzünüze yakışan kusursuz bir stile sahip olabilirsiniz. Oldukça pratik ve her seferinde işe yarayan bu yöntem için yapmanız gerekenler ise şöyle…

ÇENE ÇİZGİNİZİ TAKİP EDİN

At kuyruğu yaparken öncelikle çenenizin ortasından çene çizginizi takip ederek başlayın ve başınızın arkasının ortasına ulaşana kadar bu çizgiyi kulaklarınızın arkasına kadar düz bir çizgide takip edin. At kuyruğunuzun oturması gereken yer burasıdır.

Çene yapınıza bağlı olarak bu tüyo, mükemmel at kuyruğunuzu ne kadar yüksekte veya alçakta konumlandıracağına bağlı olarak kişiden kişiye değişebilir, ancak yine de herkes için en ideal konumu belirleyecektir. Ayrıca, at kuyruğunuzun boyunu mükemmelleştirmek için bir rutin geliştirerek, kendinize tüm arkadaşlarınızın imreneceği özel bir at kuyruğu yaratabilirsiniz.

HERKES BU YÖNTEMİ UYGULAYABİLİR

Saç stilisti Mahogany Grace'e göre bu tüyo özellikle konu saç şekillendirme konusunda pek fazla tecrübesi olmayanlar için harika.

"Saçlarını geriye/yukarı toplamaya alışkın olmayan biri için bu numara, mükemmel at kuyruğunu oluşturmak için harika bir başlangıç noktasıdır. Çene çizgisini takip etmek, daha eğlenceli bir at kuyruğu için idealdir." dedi.

Bu tüyonun bir başka harika yönü de, ister olabildiğince düz ve ince, ister kalın ve kıvırcık olsun, her saç dokusunda işe yaramasıdır; saçınıza genellikle en sevdiğiniz saç şekillendirme ürünleriyle yaptığınız gibi bakım yapın ve ardından bu yöntemle toplayabilirsiniz.

CİLDİN DAHA GERGİN GÖRÜNMESİNİ SAĞLIYOR

Genel olarak, çene çizgisi kuralı, gerçek bir yüz gerdirme işlemine gerek kalmadan, gergin bir görünüme sahip olmak için ideal bir yöntemdir. Tek yapmanız gereken bu yöntemle sıkı bir at kuyruğu yapmak ve sevdiğiniz bir toka ile toplamaktır…

Giriş Tarihi: 15.09.2023
 

Tweet

Kaynak Resim kaynak grafiksaati.com[at]gmail.com

 

 

gizlilik politikası