Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Özel Arama

İnsanların sevmediği burç | Astroloji burçlar
İnsanların sevmediği burç | Astroloji burçlar

“En sevilmeyen burç hangisi?”

Astrolog yanıtladı: “Bu insanlardan arkalarını bakmadan kaçıyorlar”
Burçlar, inanalım veya inanmayalım çok dikkat çeken konu başlıklarından biri. Hemen herkesin en az bir kez özelliklerine baktığı bu 12 tarih aralığı, aslında yaşamın düşündüğümüzden fazla bölümünü kaplıyor. Bunlardan biri de "hangi burçların daha çok veya daha fazla sevildiği" ile ilişkili.

Astrolog Susan Taylor'a göre; İkizler, Başak ve Aslan, Koç, Akrep ve Terazi burçları "manipülatif ve sadakatsiz" kabul edildikleri için "sevilmemeye" daha yakınlar. Fakat bazı burçlar, bu noktada biraz daha öne çıkıyor.

İkizler burcundaki kişilerin "çalkanlatılı kişilikleri" ile arkadaşlarını bir belirsizliğe sürüklemeleri ve diğer insanlarla geçinme oranlarının daha düşük olduğuna dair iddialar olduğunu belirten Taylor, en yaygın yargıların bu yönde olduğunu belirtiyor.

Susan Taylor, bunun özellikle hava burcuna sahip kişilerin "öngörülemez olmasına" dayandırıyor. Bu nedenle insanların genellikle İkizler burcunun yanında kendilerini rahat hissedemediklerini belirtiyor. Taylor, kararsız karakterlerinin ve sürekli ruh hali değişimlerinin İkizler burcunun düzenli olarak etrafta bulunan kişilere güvensiz hissettirdiklerine dair bir yargı bulunduğunu dile getiriyor.

Susan Taylor, Başak burçlarının ise; "küçümseyici ve soğuk" tavırlarının kişileri itici gösterebildiğini belirtiyor. Bununla birlikte, Taylor, bu durumun herhangi bir kötü niyetten kaynaklanmaz ve daha çok utangaçlıkla ve birinin çok yaklaşmasına izin verme isteksizliğiyle başa çıkmak için geliştirilmiş bir başa çıkma mekanizması olduğunu söylüyor.

En sevilmeyen üçüncü yıldız burcunun Aslan olduğunu söyleyen Taylor, bu insanların "dayanılmaz ve aşırı rekabetçi" doğaları nedeniyle genellikle uzak durulduğuna vurgu yapıyor. Bu durum da onların tamamen güvenilemeyecek kadar "sahte" olarak görülmelerine yol açabildiğini, bu nedenle kendilerine tepki geliştiğini dile getiriyor.

Giriş Tarihi: 10.09.2023
 

Tweet

Kaynak Resim kaynak grafiksaati.com[at]gmail.com

gizlilik politikası