Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Özel Arama

Yeni allık trendi | Güzellik makyaj
Yeni allık trendi | Güzellik makyaj 

Makyaj yapma rutininizin ayrılmaz parçası allıkları nasıl kullanacağınız keşfetmek, çok daha profesyonel bir makyaj yapmanızı sağlayabilir. Makyaj uzmanları bu noktada doğru “allık karışımlarının” etkili sonuçlar vereceğini belirtiyor.

Ünlü makyöz Emily Gray, allık uygulamak için birden fazla allık tonu kullanmanın daha trend olduğunu ve mükemmel bir görünüm sunabileceğinizi belirtiyor. Allıkları karıştırmak da cilt tonunuz için mükemmel rengi elde etmenizi sağlayarak istediğiniz ton aralığını bulmanıza imkan tanıyor.

ALLIKLARI KARIŞTIRMAK DAHA DOĞAL BİR GÖRÜNÜM SUNUYOR

Allığınızı cilt tonunuzla eşleştirmek istiyorsanız, iki rengi karıştırmak bu mükemmel karışımı elde etmenize yardımcı olabilir. Cilt tonunuz ve ten renginiz için en iyi eşleşmeyi seçmeyi düşünün.

Makyaj sanatçısı Daniel Martin, bir allık tonu seçmenin en iyi yolunun onu dudaklarınızla karşılaştırmak olduğunu söylüyor. "Doğal dudak renginizle veya rujunuzla 'çakışıp çakışmadığını' görmek için yanaklarınızın elmacık kemiklerinde test edin. Kötü veya doğal görünmüyorsa, başka bir renk tonu seçmelisiniz" uyarısında bulunuyor.

Cildiniz açık bir tonsa, daha az allık kullanmak isteyebilirsiniz, ancak açık pembe ile başlayabilir ve size uygun bir ton bulmak için onu daha koyu, daha yoğun morumsu bir gölge ile karıştırabilirsiniz.

Orta teniniz varsa, mükemmel gölgeniz için farklı pembe türlerini karıştırabilirsiniz. Makyaj sanatçısı Cher Webb, "Orta cilt tonları, daha sıcak alt tonlarla daha bronzlaşma eğiliminde bir sonuç elde edebilir. Bu tür bir cilt, pembe ve pembe pembelerin karışımıyla harika görünür" diyor.

Koyu teniniz varsa, ten renginize uyması için kırmızı veya böğürtlen rengi bir ton elde edebilirsiniz. Hatta bir mercan rengiyle başlamayı deneyebilir ve ardından işleri biraz karıştırmak için bir böğürtlen rengiyle devam edebilirsiniz.

"KALICI ALLIK KULLANMANIN ADIMLARI"

Allıklarınızı karıştırmanın, sadece o mükemmel eşleşmeyi elde etmenin yanı sıra ek bir faydası olabilir. Uzmanlar, kendinize tüm gün süren, kalıcı bir renklendirilmiş bir görünüm elde etmek için farklı tonları ve allık türlerini karıştırmanızı öneriyor.

Allığınızın saatlerce mükemmel görünmesini istediğiniz günler için önce krem allığınızı ardından pudra allığınızı uygulayarak bu tüyoyu kullanabilirsiniz. İsterseniz, allığı kalıcı kullanmak için arasına bir kat pudra da uygulayabilirsiniz.

Bu numara, özellikle çok sayıda fotoğraf çekeceğiniz günlerde, allık uygulamak için daha ağır bir el kullanmak istediğinizde ve mükemmel uygulama için allığınız için doğru fırça şeklini seçtiğinizden emin olmak istediğinizde yararlı olabilir.

Giriş Tarihi: 05.09.2023

Tweet

Kaynak Resim kaynak grafiksaati.com[at]gmail.com

gizlilik politikası