Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Özel Arama

En kavgacı 4  burç | Astroloji burçlar
En kavgacı 4 burç | Astroloji burçlar

Bu burçlarla sakın tartışmaya girmeyin
Farklı insanların farklı mizaç türleri vardır. Bazı kişiler dünyaları yansa da sakinliğini koruyabilirken bazıları ise hızlıca sinirlenip öfkeleriyle hareket edebiliyor. Sözleriyle bile karşısındakini kırıp üzebilen bu kişilere karşı dikkatli olmak önemlidir. Peki o kişiler daha çok kimlerdir? Cevabını bulmak için burçlardan yardım aldık.

İşte kolayca sinirlenebilen ve diğer burçlara göre çok daha geçimsiz olan en kavgacı 4 burç…

KOÇ BURCU

Koç burcu genellikle doğası gereği sıcak huyludur. Ancak çok çabuk sinirlenirler ve sabırlarını kaybederler. Sonuç olarak da hızlıca bir kavgaya tutuşabilirler. Ya çok sessizleşirler ya da etraflarındaki insanlarla çok kavga ederler. İyi olan tarafı hiç kin beslemeleri olsa da dezavantajı, öfkelerini hemen serbest bırakmalarıdır. Bir kez kızdıklarında, anında kavgaya tutuşurlar.

İKİZLER BURCU

İkizler, özellikle ebeveynleri ve eşleriyle çok kavga etme eğilimindedir. Çevresindekiler onların isteklerini kabul etmeyince bir kavga çıkarırlar. İkizler bu yöntemi daha çok dikkat çekmek veya işlerini halletmek için kullanır. İkizler çok incitici sözler kullanarak kavga edebileceğinden dikkatli olmak önemlidir. Sizi hiç beklemediğiniz bir sözle çok üzerebilirler.

ASLAN BURCU

Aslanlar genellikle çok çabuk sinirlenirler ve kendilerine saygısızlık yapan insanlara tahammül edemezler. Genellikle bu kişiyi görmezden gelerek veya onunla birkaç ay veya yıl konuşmayarak soğuk bir kavgayı kışkırtırlar. Bu burçla bitmeyen bir sözlü savaş olabilir ve olayları çok kişisel hale getirme alışkanlıkları vardır.

Giriş Tarihi: 20.09.2023

Tweet

Kaynak Resim kaynak grafiksaati.com[at]gmail.com

gizlilik politikası