Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Özel Arama

En geveze burçlar | Astroloji burçlar
En geveze burçlar | Astroloji burçlar

Asla bu burçlara sır vermeyin! Onların ağzında bakla ıslanmıyor...
Hepimiz sır küpü dostlar edinmek isteriz. Sevincimizi, üzüntümüzü paylaşacağımız arkadaşlarla hayat daha keyifli ve huzurludur. Ancak bazı kişiler vardır ki onlar, güven duygularını bir türlü karşı tarafa geçiremezler, ağızlarında bakla ıslanmaz. İşte astrologlara göre burada devreye giren şeylerden biri de kişilerin burçları. Yapılan çalışmalar ve gözlemler sonrası bu 4 burç sır saklama konusunda ne yazık ki biraz başarısızlar.

Sürekli konuşup pot kıran, sır tutmayı beceremeyen burçlar var. Hatta bu burçları duyunca bazılarını yakından tanıdığınızı bile fark edebilirsiniz. Bu 4 burca sahip kişilere sırrınızı anlatmadan önce bir kez daha düşünmenizde fayda var.

BAŞAK BURCU

Başak burcuna sahip kişiler, titiz ve meraklı yapısıyla dedikodu yapmayı da sever. Dedikoduyu genellikle sakin ve sevimli bir biçimde yaparlar. Ancak gerçekliğinden emin olmadıkları bilgiler paylaşmaz ve bilginin güvenirliğine önem verirler. Başkalarının incinmesini istemedikleri için dedikodularını da titiz bir şekilde gerçekleştirirler. Ayrıca dedikodu yaptıkları esnada, zihinlerinde mantığa oturtarak bunun kötü bir şey olduğunu düşünmezler.


İKİZLER BURCU

İkizler burcu olan kişiler sosyallik huylarıyla ön plana çıkarlar. Sosyallik becerileri sayesinde yeni bilgilere rahatlıkla ulaşır ve kolay bir şekilde de bilgi paylaşımı yaparlar. Etraftakiler, bir şey anlatırken mükemmel bir şekilde duyduklarını belli etmeden her şeyi dinlerler. Konuşkan bir yapıya sahip olan ikizler burcu kişiler, görüp duydukları her şeyi en kısa sürede çevresindekilere aktarırlar.

BOĞA BURCU

Boğa burcu kişiler, genellikle hırslı bir yapıya sahiptirler. Bu nedenle dedikoduyu da statüleri için yaparlar. Hakimiyet kurmak ya da konumlarını korumak için dedikodu yapmaktan hiç çekinmezler. Her ne kadar sır anlatmanızı istemeseler de dinlerken çok keyif alırlar. Öğrendikleri bilgileri uzun zaman sonra çıkarları için kullanabilirler.


BALIK BURCU

Oldukça duygusal ve nahif olan balık burçları, sırları genellikle istemeden ağızlarından kaçırırlar. Dedikodu yaparken kendilerini daha iyi aktarırlar ve şeffaf davranırlar. Birisi hakkında kötü hissederlerse, dedikodunun sınırlarını asla tanıyamazlar. Bütün sırları, hisleri, düşünceleri ortaya dökebilirler.

Giriş Tarihi: 30.08.2023

Tweet

Kaynak Resim kaynak grafiksaati.com[at]gmail.com

gizlilik politikası