Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Kanal İstanbul Değil Bursa ovasını sulayan Gölbaşı Göleti'nin son haliGölbaşı Göleti

Yapımı 1933 yılında yapılan ve Bursa ovasındaki Gürsu ile Kestel ilçelerinin tarımsal sulamasının yapıdığı 3 bin dönümlük alan büyüklüğündeki göletin bir kısmında sular çekildi.

Hasankeyf'in son tarihi eseri taşındıJapon kadınlardan topuklu ayakkabı zorunluluğuna isyan

Pek çok ülkede kadınlar iş yerinde giyim kuşam kuralları gereği topuklu ayakkabı giymeye zorlanıyor. Japon kadınlar işte bu topuklu ayakkabı zorunluluğuna isyan etti.

Hasankeyf'in son tarihi eseri taşındıHasankeyf'in son tarihi eseri taşındı

Bin 700 tonluk tarihi camisi, yapımından 610 yıl sonra yeni yerine taşındı.

Interaktif Online Duman Konseri Interaktif Online Duman Konseri

Duman grubu, "Vodafone FreeZone Stüdyo konseri bizim için de keyifli olacak. En çok sevilen şarkılarımızın yanı sıra daha önce başka hiçbir yerde çalmadığımız 3 yeni cover şarkı da olacak. Dinleyicilerimizi 18 Aralık akşamı Vodafone FreeZone YouTube kanalına bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yeni gezegenler uzayda yeni keşiflerYeni gezegenler uzayda yeni keşifler

Bilim insanları evrenin sayısız yabancı gezegenle dolu olduğu konusunda hemfikir ancak araştırmalarımızın büyük kısmı kendi güneş sistemimiz içindeki gezegenlerle ilgili.

Meteor yağmuru ne zaman?Meteor yağmuru ne zaman?

Bu olay her yıl, Dünya uzaydaki göktaşı parçalarının arasından geçerken oluşuyor. En ünlü meteor yağmuru ise her yıl Ağustos ayında doruğa çıkan Perseid yağmuru. Perseid meteoru, Swift-Tuttle adlı kuyruklu yıldızın minik bir parçası.

Cüce yıldızın etrafındaki dev gezegenCüce yıldızın etrafındaki dev gezegen

Astronomlar verilerde hidrojenin çok minik sıçramalarının yanı sıra daha önce hiç gözlemlenmemiş oksijen ve sülfür de tespit etti.

Twitter'da siyasi reklam yasaklandıTwitter'da siyasi reklam yasaklandı

Jack Dorsey açıklamasında, “Dünya genelinde Twitter’da siyasi ilanlara son verme kararı aldık. Siyasi mesaj gönderme ayrıcalığının satın alınan bir hak değil, kazanılması gereken bir durum olduğuna inanıyoruz” dedi.

 

Spor ve odaklanmaSpor ve odaklanma

Sport Health'te yayımlanan çalışmaya göre atletler, dış sese (sporcu olmayanlara
göre) daha fazla tepki verdi.

Obezite merkezi fazla kilo sorununu nasıl çözdüObezite merkezi fazla kilo sorununu nasıl çözdü

 Merkezde hastaları sağlıklı beslenme ve fiziksel etkinliklerle buluşturduklarını aktaran Eke, "Merkezimizde açıldığı yaklaşık bir yıllık sürede 320 hasta tedaviye alındı, toplam 2 ton 100 kilogram verildi. Burada uzman doktor, hemşire, psikolog, fizyoterapist ve diyetisyen kadrosuyla grup eğitimleri ve kişiye özel terapiler yapılarak hastalarda bilinç değişimini hedefliyoruz." dedi.

Trans yağ sağlığa zararlı mıTrans yağ sağlığa zararlı mı

 Fındık ve zeytinin kalori oranının yüksek olduğunun da göz önünde bulundurulması gerektiğine işaret eden Bolca, ambalajlanmış veya işlenmiş gıda alırken, gıda etiketlerinin dikkatli okunması, gıdalarda, doymuş, hidrojenize veya kısmen hidrojenize yağ bulunanların tercih edilmemesi gerektiği değerlendirmesinde bulundu.

Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki astronotlar uzay yürüyüşüne çıktıUluslararası Uzay İstasyonu'ndaki astronotlar uzay yürüyüşüne çıktı

Bunun yaklaşık 3 hafta içinde 3. uzay yürüyüşü olduğu ifade edildi.

Geleneksel Türk Gölge Oyunu Karagöz Hacivat Amerika'da Geleneksel Türk Gölge Oyunu Karagöz Hacivat Amerika'da

Karagöz Hacivat için Amerika'da Turkish Muppet Show tanımlaması da kullanılıyor.

Uzay çöpleri nasıl temizlenirUzay çöpleri nasıl temizlenir

Enkazı görüntüleyebileceğiniz, açık bir yörünge tüneli ile hedefteki nesneleri de yönlendirebileceksiniz" diyor ve "Enkazın manevralarını kontrol altına aldığınızdan emin olduğunuzda, bu iş için daha sağlam bir zemine kavuşmuş oluyorsunuz.

Astronot Uzaya Çöp Atarken YakalandıAstronot Uzaya Çöp Atarken Yakalandı

Amerikan Ulusal Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA) bu görüntüleri Instagram hesabından da paylaştı.
 

Rahmi Turan'ın güvenilir haber kaynağı kimRahmi Turan'ın güvenilir haber kaynağı kim

Sözcü gazetesi yazarlarından Rahmi Turan'ın güvenilir kaynak olduğunu söylediği kişinin adı güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere göre Gürsel Tekin

Ay'a yolculukAy'a yolculuk

Ay aynı zamanda küresel ısınmayla mücadele konusunda da önemli bir araç sunuyor. Uzrman dünyada nadir olan helyum-3 gazının yataklarının bulunduğunu belirtiyor.

Sağlıklı uyku uyumak için ne yapmalıSağlıklı uyku uyumak için ne yapmalı

Böylece D vitamini sentezinde problemler yaşanıyor. Bu da mutluluk hormonu ve uyku hormonu olarak adlandırılan melatoninin salgılanmasında azalmaya ve değişikliklere yol açıyor. Sıcaklıktaki değişiklik de uyku düzeninde bozukluğa neden oluyor. Sıcaklık değişiklikleriyle alerjen miktarı ve çeşidi değişiyor.

Çay Kahve ile uyku ilişkisi hakkında yanlış bilinenlerÇay Kahve ile uyku ilişkisi hakkında yanlış bilinenler

Bilim insanlarına göre yatmadan önce kahve veya çay içmek uykuyu etkilemiyor.4 saat kadar önce alınan nikotin ve alkol ise uykuyu bölerek engelleyebiliyor.

Çocuklara küçük yaşta akıllı telefon almak ne kadar doğru?Çocuklara küçük yaşta akıllı telefon almak ne kadar doğru?

Uzmanlar aileler için sade ve gösterişsiz cep telefonu öneriliyor. Pek çok aile küçük yaştaki çocuklarına gerektiğinde hızlıca ulaşmak istediklerini söylüyor ancak uzmanlar bunu yaparken ebeveynlerin internet bağlantısı olmayan, akıllı da olmayan cep telefonlarıyla yetinmelerinin gerekli olduğuna dikkat çekerek, eski model cep telefonlarının satın alınabileceğini söylüyor.

Güneş yanığıyla mücadele yollarıGüneş yanığıyla mücadele yolları

Yanık bölgesinde salça, diş macunu gibi ürünleri kesinlikle kullanmayın. Yanık alanına buz uygulaması da o alanda donuklar oluşturur. Yapılması gereken, günde 2 ya da 3 defa duş almaktır. Yanık sebebiyle kuruyan cildin gerginliğini ortadan kaldırmak için saf zeytinyağıyla masaj yapılması da deriyi rahatlatacak, hastanın acısını azaltacaktır." dedi.

iyi bayramlariyi bayramlar

Cennette meleklerle
Bizi düşler ağlarsın
Bugün bayram Erken kalkın çocuklar

Mars'ta Hayat İzleri: Merhaba DünyalıMars'ta Hayat İzleri: Merhaba Dünyalı

Yüzey görüntülerinin fotoğraflarını inceleyen gökbilimciler Kızıl Gezegen Mars'ın kuzey yarım küresindeki krater çukurlarının tabanındaki derin olukların, geçmişte burada yer altı göllerinin ve yeraltı sularının var olduğunun bir kanıtı olduğuna işaret ettiler.

Çömlekcilik ve KapadokyaÇömlekçilik  ve Kapadokya

Kapadokya; sadece peri bacalarından ibaret bir yer değil. Bölgede yüzlerce yıldır kesintisiz süren bir çömlek sanatı da var. Süleyman Afacan Göreme’deki çömlek ustalarından sadece biri.

Göktaşına böyle indiGöktaşına böyle indi

Hayabusa-2, uzay aracı Haziran'da üç buçuk sene süren bir yolculuğun ardından Ryugu göktaşına ulaşmıştı. Göktaşının yüzeyinden 10 gram örnek topladığı belirtilen Hayabusa-2 uzay aracının 2020'de Dünya'ya dönmesi bekleniyor.

Uzun yaşamın sırrı: Japon köylüsünden yaşlanmaya çözümGençlik iksirini bulan Japon köylüsünün yaşına inanamayacaksınız

İnsanlar asırlardır gençlik iksirini bulmak için çalışıyorlar. Son yıllarda araştırmalar Japonya'nın Okinawa adası üzerinde çeşitli araştırmalar yaptı. Çünkü bu adada yaşayanlar genellikle dünyada en uzun ve sağlıklı hayat sürüyorlar.

Instagrah rekorunu kimin kırdığına inanamayacaksınız Instagram rekorunu kimin kırdığına inanamayacaksınız

Amerikalı model Kylie Jenner'ın Instagram'da paylaştığı yeni doğan bebeğinin fotoğrafı 18 milyon kişi tarafından beğenilmiş ve Instagram'da en çok beğenilen resim olmuştu. Ama bu rekor 29 milyon kişinin beğendiği...
Anti Depresanlar politik kutuplaşmaya iyi gelir mi yoksa Bahçeli yanılıyor mu?Anti Depresanlar politik kutuplaşmaya iyi gelir mi yoksa Bahçeli yanılıyor mu?

Deuche Wella Türkçe'den Tunca Öğreten'in haberine göre Anti Depressanlar politik kutuplaşmayı düzeltmiyor.

Ay'ın karanlık yüzü ilk kez görüntülendiAy'ın karanlık yüzü ilk kez görüntülendi

Çin’in Chang'e-4 isimli insansız uzay aracı ayın karanlık yüzünü gösterdi. Uzay aracının çektiği 360 derecelik fotoğraflar yayınlandı. Çinli bilim insanları bu fotoğraflarla Ay’ın arazi yapısı ile ilgili ilk incelemelerini sürdürüyor. Chang'e-4 Ocak 2019'un üçüncü günü Ayın Dünya'dan görünmeyen karanlık yüzüne inmişti.

Kalp ve diyabet ilaçları bazı ruhi bozukluklara da iyi gelebiliyorKalp ve diyabet ilaçları bazı ruhi bozukluklara da iyi gelebiliyor

Örneğin kolesterole karşı kullanılan statin grubu ilaçlar akıl sağlığıyla bağlantılı sorunların giderilmesine veya anti-psikotik ilaçların vücutta emilmesine ciddi biçimde katkı sağlıyor.

Yalanın cinsiyeti ne? Erkekler mi Kadınlar mı daha yalancı Cinsiyetlere göre yalancılıkYalanın cinsiyeti ne? Erkekler mi Kadınlar mı daha yalancı Cinsiyetlere göre yalancılık

Bilim insanlarının yaptığı araştırmalarda erkeklerin kadınlardan daha fazla yalan söylediği ortaya çıktı.

Cep telefonu güvenliği: Yüz tanımaCep telefonu güvenliği: Yüz tanıma

Eğer güvenli bir telefon istiyorsanız yüz tanıma özelliğini kullanmayın

Uçan İnsanlarUçan İnsanlar

Bu yıl satışa çıkarılması beklenen modelin fiyatı ise yaklaşık 250 bin dolar olarak planlandı. Ancak bu araç Türkiye'ye geldiğinde, fiyatı ÖTV KDV vesaire gibi vergiler eklenerek katlarca artabilir.

Uçan Otomobil Teknolojisinde Geri SayımUçan Otomobil Teknolojisinde Geri Sayım

Bir start-up firması SkyDrive adı verilen uçan otomobilleri 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na yetiştirmeye gayret ettiklerini açıkladı.

Ay'ın karanlık yüzü görüntülendiAy'ın karanlık yüzü görüntülendi

Çin uzay aracı Chang'e-4Ay'ın karanlık yüzüne indi.

 

Kadının toplumdaki yeri araştırmasıKadının toplumdaki yeri araştırması

149 ülkede eğitim, sağlık, siyaset ve iş dünyasını inceleyen Dünya Ekonomik Forumu, 2018 yılı için Cinsiyet Eşitliği Raporu’nu yayınladı...

Güneş sistemini en uzaktaki yeni cüce gezegeni faroutGüneş sistemini en uzaktaki yeni cüce gezegeni farout

Çingene Kızı Mozaiğinin eksik olan 12 parçası, ABD Ohio eyaletinde bulunan Bowling Üniversitesi’nden, ait olduğu Türk topraklarına getirilmesi amacıyla Zeugma Mozaik Müzesi’nde tanıtım töreni yapıldı.

Çingene Kızı Mozaiği geri döndüÇingene Kızı Mozaiği geri döndü

Çingene Kızı Mozaiğinin eksik olan 12 parçası, ABD Ohio eyaletinde bulunan Bowling Üniversitesi’nden, ait olduğu Türk topraklarına getirilmesi amacıyla Zeugma Mozaik Müzesi’nde tanıtım töreni yapıldı.

Virüslerle Nanoteknolojiyle mücadele eden Türk bilim insanı Selim ÜnlüVirüslerle Nanoteknolojiyle savaşan Türk bilim insanı Selim Ünlü

Türk bilim insanlarının keşfettiği gezegenin ismini Uluslararası Astronomi Birliği kesinleştirecek.

Nasıl iyi uyunur?Nasıl iyi uyunur?

Uzman diyetisyenler danışanlarından yemek yemeden önce tüketecekleri gıdaların hepsini yemek günlüğüne yazmalarını istiyor. Böylece danışanların farkındalığının arttığını belirtiyorlar.

Uzayın sırları: GAIA evrenin sırlarını arıyorUzayın sırları: GAIA evrenin sırlarını arıyor

İçinde bulunduğumuz Samanyolu galaksisinde 100 milyar yıldız bulunuyor.  Avrupa Uzay Dairesi'nin GAIA uzay aracı sayesinde bu yıldızların konumu, parlaklığı, uzaklığı, hareketleri, rengi ve sıcaklığıyla ilgili artık daha bilgiye sahibiz.

Obezitenin artış sebepleri ve kilonuzu koruma yolları obezite ve kilonuzu korumaObezitenin artış sebepleri ve kilonuzu koruma yolları

Uzman diyetisyenler danışanlarından yemek yemeden önce tüketecekleri gıdaların hepsini yemek günlüğüne yazmalarını istiyor. Böylece danışanların farkındalığının arttığını belirtiyorlar.

Uykusuzluk ve alzheimer hastalığı ilişkisi | Uykusuzluk Alzaymır hastalığını tetikler miUykusuzluk ve alzheimer hastalığı ilişkisi | Uykusuzluk Alzaymır hastalığını tetikler mi

Uyku zararlı hormonunun temizlenmesine katkı sağlarken, uykusuzluk uykunun tam tersi etki yapıyor.

Gıdalar ve beslenme alışkanlıkları hakkında yanlış bilinen gerçekler?Gıdalar ve beslenme alışkanlıkları hakkında yanlış bilinen gerçekler?

Örneğin inek sütü ve buğday gerçekten de sağlıksız mı? Beslenme uzmanı Martijn Katan gıdalar ve beslenme alışkanlıklarıyla ilgili olarak pek çok doğru bilinen yanlış bilgiyi açıkladı.

Türklerin keşfettiği gezegene isim aranıyorTürklerin keşfettiği gezegene isim aranıyor

Türk bilim insanlarının keşfettiği gezegenin ismini Uluslararası Astronomi Birliği kesinleştirecek.

Kalp ve damar hastalıkları ile yumurta arasında ilişki var mı?Kalp ve damar hastalıkları ile yumurta arasında ilişki var mı?

Kalp damar hastalıklarıyla yumurtanın ilişkisinin de araştırıldığı araştırma kapsamında yaşları 30 ila 79 yaşları arasında olan yarım milyon yetişkin birey dokuz yıl boyunca gözlemlendi. Bu gözlem sonuçlarına göre 1 yumurta tüketmek kalp damar hastalıklarına yakalanma riskini azaltıyor.

Çocukların kaybolmasını engelleyen ayakkabıÇocukların kaybolmasını engelleyen ayakkabı

Monkey yani maymun isimli sensorun takılı olduğu bu ayakkabılar, çocukların güvenliğini, anne babaların da içinin rahat etmesini sağlıyor.

Oskar ödülleri oskarlar 2018Oskar ödülleri

En İyi Film: Kazanan: The Shape of Water aday gösterilen diğer filmler: Call Me By Your Name Darkest Hour Dunkirk Get Out Lady Bird Phantom Thread The Post Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Kilo vermek için neyi hangi hız ile yemeliyizKilo vermek için hangi hız ile yemek yemeliyiz

Kilonun korunmasının açlık hormonuyla bağlantılı olduğunu  açıkladı. Araştırma vücudun, kilo verip zayıflamadan önceki eski yüksek kilosuna geri dönmeye çalıştığını ortaya koydu.

Adınız Mars gezegenine yazılsın ister misin? Eğer isterseniz NASA'dan fırsat...Adınız Mars gezegenine yazılsın ister misin? İşte fırsat

NASA adını Mars gezegenine yazdırmak isteyenler için tarihi bir fırsat sunuyor. 2018 yılı içinde Mars gezegenine gönderilecek olan InSight ( kavrama ) isimli uzay gemisi, beraberinde binlerce kişinin ismini de gezegene taşıyacak. 

Satürn'e dönüşü olmayan yolculukSatürn'e dönüşü olmayan yolculuk

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA'nın duyurusunda Satürn gezegenini keşfetmek üzere uzaya gönderilen uzay aracı Cassini'nin 15 Eylül'de Satürn gezegeninin yüzeyine yapacağı seyahat ve dalışla misyonunu tamamlayarak yok olacağını açıkladı.

Adalet Yürüyüşü ve düşündürdükleriAdalet Yürüyüşü ve düşündürdükleri

Herkesin taşın altına eline koyma vakti geldi. Nuriye ve Semih'in direnişi ile başlayan, CHP'nin yürüyüşü ile devam eden bu uyanış umarız hayırlara vesile olur.

 

İngiltere seçimleriİngiltere seçimleri

İngiltere'de milyonlarca seçmen son dönemde ardı ardına gerçekleşen ve çoğu Orta Doğu kökenli olan vahşice terör olaylarının gölgesinde erken seçime gitti.

Süper Ay günüİsveç Kraliçesi: Sarayda hayaletlerle yaşıyorum

2034'e kadar ay, dünya üzerinden 14 Kasım 2016'daki kadar büyük ve parlak görünmeyecek.

 

 

Süper Ay günüSüper Ay günü

2034'e kadar ay, dünya üzerinden 14 Kasım 2016'daki kadar büyük ve parlak görünmeyecek.

 

Amerika'da Ahıska Türkleri gösteri yaptıAmerika'da Ahıska Türkleri gösteri yaptı

Osmanlı İmparatorluğu'nun Rusya'ya verdiği ve o günlerdeki nüfusu Müslüman Türk olan Ahıska Türklerinin ana vatanlarından sürgün edilmesinin yıldönümü nedeniyle düzenlenen gösteriler, bu yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde Beyaz Saray'ın önünde gerçekleşti.

Gezi eylemcisine palayla saldıran palalı saldırgan adam kurşunlattı

Gezi Parkı eylemleri sırasında kadın bir aktiviste tekme atan ve önüne çıkanları palayla kovalayan palalı saldırgan Sabri Çelebi başka bir olay nedeniyle gözaltına alındı.

 

Gezi direnişinin kahraman doktoru Kaan Özdedeli vefat ettiGezi direnişinin kahraman doktoru Kaan Özdedeli vefat etti

Gezi direnişi sırasında Dolmabahçe Bezmiâlem Valide Sultan Camii'ne sığınan yaralı aktivistleri tedavi eden doktor Kaan Özdedeli Cumartesi gecesi kalbine yenik düşerek hayata gözlerini kapadı.
İlginizi çekebilir: Gezi direnişi yazı arşivi

Meclis başkanlığına kimler aday olduMeclis başkanlığına kimler aday oldu

CHP'nin meclis başkanlığı için adayı Deniz Baykal olurken MHP Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday gösterdi.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Meclis başkanlığına kimler aday oldu | CHP grubunun adayı Deniz Baykal | MHP'nin adayı

 
Otizm - Öykü

Yazan: Doruk Conker Şahin
En güzeli, hızlıca gözlerimi kırpıştırdığımda dans ediyor oluşlarıydı. Yataktan kalkmasına kalkmıştım ama zihnen uyanamadığımı sandım. Güneşin benimle olan bu dansından başka bir şeye odaklanamıyordum. Zorlamıyordum aslında kendimi. Çocuk aklı işte.

 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Atatürk'ün gençliğe armağan ettiği ve Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanan 19 mayıs tarihinin önemini anlayabilmek için Atatürk'ün 16-19 mayıs 1919 tarihleri arasında gerçekleştirdiği İstanbul-Samsun yolculuğunu hatırlamamız gerekir.

 
Amerika'da İstanbul Esintisi sergisi | Türk görsel sanatı New York'taAmerika'da İstanbul Esintisi sergisi Türk görsel sanatı New York'ta

Sergiye bronzla çalışan Nadia Arditti, balık ağlarıyla üretim yapan Semra Özümerzifon, seramikle çalışan Dilek Aydıncıoglu, Meral Değer ve camekan grubu, mermerle çalışan Dinçer Güngörür, balonlarla çalışan ve genellikle uçan kız heykelleri yapan Derya Özparlak ve Aslı Kutluay gibi sanatçılar katılıyor.

 
En derin sularda yaşayan balık | BBC video haberEn derin sularda yaşayan balık | - BBC ortak yayın video haber

Bu görüntüler, bilim insanlarının, Büyük Okyanus'ta derinliği 11km'yi bulan dünya üzerindeki bilinen en derin noktasında, Mariana Çukuru'nda yaptıkları bir araştırma sırasında çekildi.

 

 
Tsunami sonrası değişim | BBC video haberTsunami sonrası değişim - BBC ortak yayın video haber

Tarihin en büyük doğal afetlerinden biri olam bu büyük afetin hemen ardından çekilmiş görüntülerle bugünün fotoğrafları, bu bölgelerdeki dönüşümü ortaya koyuyor.

 
Aziz Nikolaos nasıl Noel Baba oldu | BBC video haberAziz Nikolaos nasıl Noel Baba oldu | BBC video haber

Kuzey kutbundan binlerce kilometre uzakta Antalya'nın Demre ilçesinde, Aziz Nikolaos'un geçmişinin izleri yatıyor.

 
With A Little Help From My Friends ve Unchain My Heart şarkılarının usta yorumcusu Joe Cocker, 70 yaşında öldüWith A Little Help From My Friends ve Unchain My Heart şarkılarının usta yorumcusu Joe Cocker, 70 yaşında öldü

Bobby Sharp bestesi olan "Unchain My Heart" ve Beatles müzik grubunun "With A Little Help From My Friends" şarkılarıyla adı özdeşleşen Joe Cocker vefat etti. Sanatçı akciğer kanseri tedavisi görüyordu.

 
Yükselene göre değil, olması gereken değerlere göre | Çarşı davası

Yazan: Banu CONKER
Tam ben bunları düşündüm, Çarşı’nın Gezi ile ilgili davası görülmeye başlandı. Çarşı üyelerinden Cem Yakışkan’ın basın bildirisi kafamın içindeki sese cevap verdi tam anlamıyla.

 
Çarşı taraftar grubuna darbeÇarşı taraftar grubuna darbe

Beşiktaş kulübünün taraftar grubu Çarşı hakkında, Gezi olayları sırasında hükümeti yıkmaya tesebbüs ettiği iddiasıyla açılan ve 35 kişinin yargılandığı dava 16 Aralık 2014 Çarşamba günü görülmeye başlandı.

 
Türk basınında paralel yapı operasyonuTürk basınında paralel yapı operasyonu: Gözaltılar var

Samanyolu TV merkezli olarak başlayan paralel yapı operasyonu | Gerçekleşen: 8 gözaltı, nihai olarak iddia edilen: 32 gözaltı...

 
Grammy 2015 adaylarıGrammy 2015 adayları

Amerika Birleşik Devletleri USA Los Angeles'ta 8 Şubat 2015 tarihinde törenle sahiplerini bulacak 57. Grammy ödülleri için yarışacak adaylar açıklandı.

 
Amerikalı yogacılar Çanakkale Zaferi'nin 100. yılına hazırlanıyorAmerikalı yogacılar Çanakkale Zaferi'nin 100. yılına hazırlanıyor

Amerika'nın Arlington İlçesi’ndeki Sun and Moon Yoga Stüdyosu’na devam eden yoga öğrencileri geçtiğimiz günlerde savaşı ve ülkeleri için savaşmış olanları andı ve bugün çatışma içinde yaşayanlara da barış ve huzur dileğinde bulundu.

 
Türkiye özgürlük evi internet özgürlüğü raporunda 65 ülke arasında 43. olduTürkiye özgürlük evi internet özgürlüğü raporunda 65 ülke arasında 43. oldu

Freedom House Özgürlük Evi'nin raporu 65 ülkedeki yasal düzenlemeler ve kısıtlamalar esas alınarak hazırladı.

 
Ve 3 boyutlu teknolojisiyle büstü yapılan ilk başkan o oldu Peki o başkan kim?Ve 3 boyutlu teknolojisiyle büstü yapılan ilk başkan o oldu Peki o başkan kim?

Büstü ortaya çıkarmak için hızlı çekim yapabilen sekiz fotoğraf makinesi, 6 geniş açı objektifli kamera ve bu teknoloji için özel üretilen 50 LED ışıktan faydalanıldı.

 
Ve o polis istifa etti | Ferguson olayları Darren WilsonVe o polis istifa etti

Haber: Tevfik Elçioğlu
Tepkilere yol açan polis Darren Wilson’un avukatı yaptığı açıklamayla Ferguson emniyetine verilen istifa dilekçesinin hemen kabul edildiğini duyurdu.

 
Ferguson Protestoları ve Adalete Yolculuk yürüyüşü devamediyor Ferguson protestsFerguson Protestoları ve Adalete Yolculuk yürüyüşü devamediyor Ferguson protests

Haber: Tevfik Elçioğlu
Adalete Yolculuk yürüyüşü ismi konulan yürüyüş, 18 yaşındaki Michael Brown’un öldürüldüğü Ferguson kasabasından başlayacak ve Missouri eyaletinin merkezi Jefferson City’ye kadar 190 kilometre devam edecek.

 
Tamir Rice nasıl öldü video Amerika polis 12 yaşındaki siyah tenli çocuğu ten rengini sorduktan sonra böyle vurduTamir Rice nasıl öldü video Amerika polis 12 yaşındaki siyah tenli çocuğu ten rengini sorduktan sonra böyle vurdu

Haber: Tevfik Elçioğlu
Görüntüdeki 12 yaşındaki siyahi çocuğun, Vurulmadan önce bir parkta tek başına oturduğu, oynadığı, cep telefonu ile konuştuğu görülüyor.

 
Amerika'da Ferguson olaylarıAmerika'da Ferguson olayları

Haber: Tevfik Elçioğlu
Amerika'nın Missouri eyaletinde, Ferguson kasabasında 18 yaşında, silahsız siyah bir gencin, polis tarafından öldürülmesini takiben mahkemenin, zanlı polis hakkında "yargılamaya gerek yok" şeklinde karar açıklamasının ardından başlayan olaylar 13 kente yayıldı.

 
Bu selfie fotoğrafın telif hakkı tartışması büyüyorBu selfie fotoğrafın telif hakkı tartışması büyüyor

Fotoğrafı yayınlayan internet ansiklopedisi Wikipedia ise, fotoğrafın David Slater'ın fotoğraf makinesiyle çekildiğini kabul etmekle birlikte, fotoğrafı Slater'ın değil şebeğin çektiğini ve telif hakkı ...

 
Kuyruklu yıldıza seyahatKuyruklu yıldıza seyahat

Avrupa Uzay Ajansı ESA'ya ait olan Rosetta uzay aracı halen 67P kuyruklu yıldızının hemen üstünde, 10 kilometre çapındaki bir yörüngede dönüyor ve aracın ineceği noktanın fotoğraflarını çekiyor.

 
Obeziteyle mücadelede dikkat edilmesi gereken 4 konu nedir?Obeziteyle mücadelede dikkat edilmesi gereken 4 konu

Enstitü obeziteyi azaltacak ve obezite dışında tıbbi bir problemi olmayan sağlıklı bireylerin, kolayca uygulamaya sokabileceği dört maddeyi şöyle sıralıyor.

 
Amerika uzay aracı imalatını özel sektöre devrediyorAmerika uzay aracı imalatını özel sektöre devrediyor

Amerika Birleşik Devletleri US. 2011 yılından beri uzaya, doğrudan kendi topraklarından uzay aracı
göndermek yerine Rusya topraklarından fırlatılan Soyuz araçlarıyla yörüngeye astronot gönderiyordu.

 
Yoksa Satürn gezegeninin uydusu Titan'da hayat mı varYoksa Satürn gezegeninin uydusu Titan'da hayat mı var

NASA araştırmacıları Titan'daki dev okyanusun Lut Gölü kadar tuzlu olabileceğini ifade ediyor.

 
Güneş fırtınası ne zaman dünyaya ulaşacakGüneş fırtınası ne zaman dünyaya ulaşacak

Güneş yüzeyindeki patlama sonucunda ortaya çıkan ve Dünya'yı da etkileyebileceği düşünülen fırtınanın Türkiye dahil dünyanın kuzey yarım küresinde yer alan ülkelerin enerji hatları, uydu ve radyo vericilerinde problemlere yol açabileceği düşünülüyor.

 
Yavrularıyla konuşan kaplumbağalarYavrularıyla konuşan kaplumbağalar

Uzmanların kaplumbağaların çıkardığı 250'den fazla sesi kaydettiği bu çalışmada kaplumbağaların değişik durumlarda yakınlığa göre 6 farklı ses tonu kullandığı fark edildi.

 
Artık müzik konusunda da hedef OrtadoğuArtık müzik konusunda da hedef Ortadoğu

Haber: Binnur Karakaş Hayata Dair 5 Eylül 2014
Asianet Middle East TV "yarışmanın Türkiye'nin tanıtımına faydalı olacağını" ancak "Türkiye'nin müzik anlamında geri kalmış bir ülke olduğu ve "Avrupa'da bile başarı şansı bulamadığı için Asya'da birinci olma şansının düşük olduğu" yorumunu yaptı.

 
30 Ağustos Zaferi nasıl kazanıldı?30 Ağustos Zaferi nasıl kazanıldı?

Yayına hazırlayan: Ahu Çeltik Hayata Dair 30 Ağustos 2014

Büyük Zafer yaklaşık 15 gün içinde, 450 kilometreyi yaya ve savaşarak kat eden kahramanlar tarafından kazanıldı. 30 Ağustos 1922 tarihinde zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz gerçekleşti ama nasıl?

 
Meryem Ana Camii İmamı Kirkor Budakyan kimdir?Meryem Ana Camii İmamı Kirkor Budakyan kimdir?

Yazan: Belgin Invictus
İlköğretimini Aziz Paul Ermeni Okulunda tamamlayan küçük Kirkor’un hayali, baba mesleği olan kuyumculuğu devam ettirmek ve tasarımcı olarak adını duyurmaktı. Babası bunun için eğitimini tamamlamasını şart koşmuştu. Ve o gün geldiğinde, Kirkor TEOG’a girdi.

 
Gayrimüslim çocuklara İmam hatip şokuGayrimüslim çocuklara İmam hatip şoku

Yazan: Belgin Invictus
Her yıl değiştirilen ve benim gibi yaşını başını almış pek çok kişinin bir türlü adapte olamadığı sınav ve yerleştirme sistemleri ilginç sonuçlara imza atmayı sürdürüyor.

 
Tek yumurta üçüzlerinin dünyaya geliş anı | BBC video haberTek yumurta üçüzlerinin dünyaya geliş anı | BBC video haber

Uzmanlar bu doğumu, milyonda bir gerçekleşen bir olasılığın gerçekleşmesi olarak tanımlıyor.

 
Gazzeli yaralılar Türkiye'de tedavi altındaGazzeli yaralılar Türkiye'de tedavi altında

Türkiye'ye getirilen Filistinli yaralılar Ankara'da tedavi altına alındı.

 
Amerika'dan IŞİD'e yeni hava saldırısıAmerika'dan IŞİD'e yeni hava saldırısı

Amerika Birleşik Devletleri ABD Başkanı Barack Obama, "IŞİD'in bölgede kuracağı bir hilafet devletinin Amerika için bir tehdit olduğunu" belirttikten sonra "bölgeye kara harekatı düşünmediklerini" söyledi.

 
O artık Cumhurbaşkanı: Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildiO artık Cumhurbaşkanı: Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

Seçime katılım oranının yüzde 72,2'de kaldığı seçimlerin sonucunda %50'den fazla oy alan Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak çıktı.

 
Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2014Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2014

Cumhurbaşkanı adaylarından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu İstanbul’da HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş ise oyunu Diyarbakır’da kullandı.

 
Türkiye seçimlere kilitlendiTürkiye seçimlere kilitlendi

Türkiye'de ilk kez halk oylamasıyla yapılacak olan Cunhurbaşkanı olabilmek için 3 aday yarışacak. Adaylar oy pusulasında: Ekmeleddin İhsanoğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Selahattin Demirtaş olarak sıralandı.

 
IŞİD Türkiye topraklarına doğru hareketlendiIŞİD Türkiye topraklarına doğru hareketlendi

Irak'taki son gelişmeleri değerlendirmek üzere Türkiye'de çeşitli üst düzey toplantılar yapılıyor.

 
Selahattin Demirtaş: "Demirtaş sizsiniz"Selahattin Demirtaş: "Demirtaş sizsiniz"

Cumhurbaşkanı adaylarından Selahattin Demirtaş: "Demirtaş ben değilim, Demirtaş sizsiniz. Demirtaş sadece Kürt değil, Türk'tür, Ermeni'dir, Alevi'dir, Sünni'dir."

 
Cumhurbaşkanlığı seçimleri yasaktan önceki  son anket sonuçları Yayın tarihi: 31 TemmuzCumhurbaşkanlığı seçimleri yasaktan önceki son anket sonuçları Yayın tarihi: 31 Temmuz

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için internet üzerinden topladığımız verilere ek olarak, 824 örneklem genişliliği, % 5,4 hata payı ve ağırlıklı olarak telefon ile gerçekleştirdiğimiz anket sonuçlarına göre ...

 
Emniyet içinde 2. dalga operasyonEmniyet içinde 2. dalga operasyon

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda görev alan polislere yönelik olarak 22 Temmuz 2014 tarihinde bir operasyon daha düzenlenmişti.

 
Demirtaş: Sadece birimizin senin kadar parası varDemirtaş: Sadece birimizin senin kadar parası var

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yürüttüğü seçim kampanyası kapsamında Kadıköy mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş: "Sadece birimizin cebinde sendeki kadar para var" dedi. Demirtaş ...

 
Yerlilerin uygarlıkla karşılaştıkları ilk anda çekilen video |  BBC ortak yayın video haberYerlilerin uygarlıkla karşılaştıkları ilk anda çekilen video | BBC ortak yayın video haber

Görüntülerde yerli kabileden 7 kişinin Peru sınırındaki Akre eyaletinde yaşayan Ashaninka halkıyla karşılaşması yer alıyor.

 
İnsanlar eski esyaları niçin saklarİnsanlar eski esyaları niçin saklar

Kaynak: Wall Street Journal
İstifçilik bazı durumlarda kronik düzensizlik, dikkat eksikliği ve hiperaktivite, obsesif kompulsif bozukluk ve demans hastalığına sebep olabilir. Bu hastalıklar sonucunda planlama, odaklanma ve karar alma konusunda zorluk yaşanabilir. Peki ama siz istifçi misiniz?

 
Üniversite sınavı lys tercih sonuçlarıÖSYS Üniversite sınavı tercih sonuçları

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2014 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonrası yerleştirme sonuçlarını açıkladı

 
17 ve 25 Aralık operasyonunun rövansı mı alınıyor?17 ve 25 Aralık operasyonunun rövansı mı alınıyor?

Emniyet'te paralel yapı göz altıları. Eski Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer ve eski istihbarat daire başkanı Ramazan Akyürek'in evinde de arama yapıldı.

 
Kerry ağzından kaçırdı Ne nokta atışmış ama |  ortak yayın video haberKerry ağzından kaçırdı Ne nokta atışmış ama | ortak yayın video haber

Bir dışişleri yetkilisiyle telefonda konuşan John Kerry, İsrail'in kara harekatı için iki kez üst üste "amma da nokta atışmış, amma da nokta atış operasyonuymuş" ifadesini kullandı.

 
Gazze için Türkiye'de üç 3 gün yas ilan edildiGazze için Türkiye'de üç 3 gün yas ilan edildi

3 günlük yas uygulaması, 22 Temmuz Salı gününden başlayarak Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerinde uygulanacak.

 
İngiltere'nin Gazze Açıklamasıİngiltere'nin Gazze Açıklaması

Filistin Başbakanı Mahmud Abbas da Hamas'ın ateşkes teklifini kabul etmesinden yana tavır açıkladı.

 
Tayyip Erdoğan İsrail Hamas savaşı konusunda konuştuTayyip Erdoğan İsrail Hamas savaşı konusunda konuştu

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha önce de İsrailli yetkililerle konuşmuştu.

 
Ukrayna: Gökyüzünde feleket yolcu uçağı düşürüldüUkrayna: Gökyüzünde feleket yolcu uçağı düşürüldü

Düşürülen yolcu uçağının, askeri nakliye uçağıyla karıştırıldığı için hedef alınmış olabileceği düşünülüyor.

 
İsrail kara harekatına başladı ve Türkiye'yi suçladıİsrail kara harekatına başladı ve Türkiye'yi suçladı

Mısır devleti, İsrail kara harekatına başlamadan önce taraflara (Filistin'de Gazze'yi kontrol eden Hamas'a ve İsrail'e) kalıcı bir ateşkes teklif etmiş, İsrail tarafı ateşkes teklifini kabul etmiş ancak Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları İsrail'e roket saldırılarının artarak devam edeceğini açıklamıştı.

 
Cumhurbaşkanlığı seçimleri Ekmeleddin İhsanoğlu: bütün iktidarları bir sivil padişaha mı teslim edeceğiz? Yönümüz AvrupaCumhurbaşkanlığı seçimleri Ekmeleddin İhsanoğlu: bütün iktidarları bir sivil padişaha mı teslim edeceğiz? Yönümüz Avrupa

Türkiye'nin yönünün Ortadoğu diktatörlükleri değil Avrupa olması gerektiğini ifade eden Ekmeleddin İhsanoğlu; "biz Cumhuriyetten 90 sene, Meşrutiyetten 110 yıl sonra gelen bütün iktidarları bir sivil padişaha mı teslim edeceğiz? " dedi.

 
Cumhurbaşkanlığı seçimleri Selahattin Demirtaş: Onlar agaca bakıp kereste görür biz agaca bakıp huzur buluruzCumhurbaşkanlığı seçimleri Selahattin Demirtaş: Onlar agaca bakıp kereste görür biz agaca bakıp huzur buluruz

Gezi direnişinin birleştirici ruhuna vurgu yapan Demirtaş, “Biz ağaca baktığında huzur bulan anlayışı temsil edeceğiz. Ağaçtan kereste yapanlara karşı bu yolu hep birlikte yürüyeceğiz.” dedi.

 
Dünya Kupası 2014 sahibini bulduDünya Kupası 2014 sahibini buldu

Normal süresi 0-0 eşitlikle biten maçın tek golünü Almanya adına113. dakikada Mario Götze attı. Gotze'nin golünden sonta maçı syayda izleyen Almanya Başbakanı Angela merkel takımını alkışladı.Takımlar maça şu kadrolarla çıktı.

 
Armani ve moda dünyasında Armani çizgisi

Armani ilk kadın koleksiyonunu 1975 yılında tanıttı ve o modellerde, eşitlik mücadelesi veren kadınların mücadelesini öne çıkarttı...

 
Brezilya gol yedikçe yiyor Dünya Kupası 3.'lük maçıBrezilya gol yedikçe yiyor Dünya Kupası 3.'lük maçı

Hollanda gollerini maçın ikinci dakikada Robin Van Persie penaltıdan ve 17. dakikada Blind kaydetti. 90 + 1. dakikada Wijnaldum skoru belirledi. Hollanda:3 Brezilya:0

 
Gazze'ye yeni saldırı - İsrail Filistin savaşı | BBC video haberGazze'ye yeni saldırı - İsrail Filistin savaşı | BBC video haber

İsrail saldırısının ardından harabelerin arasında yakınlarını arayan bir kişi yaşanan on olayı şöyle anlatıyor: "Üç erkek kardeşim buradaydı; İkisinin cesedini buldum, üçüncüyü hala arıyorum. Arama ekipleri bana yardım edemeyeceklerini söyledikleri için kendi imkanlarımla arıyorum".

 
Ekmeleddin İhsanoğlu: Ben gençlerime çapulcu dedirtmemEkmeleddin İhsanoğlu: Ben gençlerime çapulcu dedirtmem

Seçim kampanyasında 'Ekmek İçin Ekmeleddin' sloganını kullanacağı duyurulan Ekmeleddin İhsanoğlu; Gezi eylemleri sırasında daha fazla demokrasi talep eden ancak polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ı da ölümünün birinci yıldönümünde andı.

 
Gazze'de can pazarı İsrail kara harekatına hazırlanıyor | BBC video haberGazze'de can pazarı | BBC video haber

İsrail ordusu Gazze sınırındaki askeri yığınağını arttırdı. İsrail hükümeti 40 bin yedek askerin askere çağrılmasını kararlaştırdı.

 
Almanya Brezilya'yı bildiğin yedi (7) Almanya:7 Brezilya:1 haber Belgin Elçioğlu InvictusAlmanya Brezilya'yı bildiğin yedi (7) Almanya:7 Brezilya:1

Haber: Belgin Invictus
Maçın gollerini Almanya adına: 11. dakikada Müller, 23. dakikada Klose, 24. dakikada Kroos, 26. dakikada Kroos, 29. dakikada Khedira, 69. dakikada Schürrle, 79. dakikada Schürrle atarken Brezilya'nın golünü 90+1. dakikada Oscar kaydetti.

 
Hamas İsrail savaşı - Karşılıklı roket saldırılarıHamas İsrail savaşı - Karşılıklı roket saldırıları

Roket saldırıları, Hamas'ın askeri kanadı olarak bilinen İzzeddin El Kassam Tugayları'nın "İsrail korkunç bir bedel ödeyecek" açıklamasından yapmasından birkaç saat sonra gerçekleşti.

 
Dünyanın hayran kaldığı üniversite: Yakındoğu üniversitesi
 
31 gün sualtında kaldı ve dedesinin sualtında kalma rekorunu böyle kırdı | BBCortak yayın video haber31 gün sualtında kaldı ve dedesinin sualtında kalma rekorunu böyle kırdı | BBCortak yayın video haber

Rekoru kıran kişi Kaptan Jacques Cousteau'nun torunu Fabien Cousteau. Dedesinin rekorunu işte böyle kırdı.

 
Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy: "Beni Türk adaletine teslim edin"Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy: "Beni Türk adaletine teslim edin"

Sarkozy, yolsuzluk, nüfuz ticareti ve görevini kötüye kullanmakla suçlanıyor

 
Mustafa Balbay: "Ekmeleddin İhsanoğlu ortak tepkinin adayı"Mustafa Balbay: "Ekmeleddin İhsanoğlu ortak tepkinin adayı"

Mustafa Balbay, CHP'nin MHP ile ortak Cumhurbaşkanı adayı olan "Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığı konusundaki eleştirilerin önümüzdeki günlerde sona ereceğini" düşündüğünü söyledi.

 
Yüksek Hızlı Tren YHT yine kaza yaptıYüksek Hızlı Tren YHT yine kaza yaptı

Deneme sürüsünde kaza yaşanmadan önce Yüksek hızlı tren YHT açılışının 11 Temmuz’da seferlere başlayacağı açıklanmıştı.

 
MEB TEOG kontenjan listesiMEB TEOG kontenjan listesi

En çok tercih edilen okullardan Galatasaray Lisesi'nin kontenjanı 100, taban puan 494,889 İstanbul Lisesi'nin kontenjanı 170, taban puan 492,138 olarak açıklandı.

 
IŞİD şoförleri bıraktı Tırlara el koyduIŞİD şoförleri bıraktı Tırlara el koydu

Geçen ay Irak'ın Musul kentini işgal eden IŞİD terör örgütü Türk büyükelçiliğini işgal edip elçilik çalışanlarını da rehin almıştı.

 
İsrail polisi Doğu Kudüs'te Filistinlilere müdahale ettiİsrail polisi Doğu Kudüs'te Filistinlilere müdahale etti

Yüzlerce Filistinli İsrail polisini taşa tuttu. İsrail güvenlik güçleri Filistinli göstericilere biber gazı ve plastik mermilerle müdahale etti.

 
Failleri belli ama faili meçhul katliam Sivas katliamının yıldönümüFailleri belli ama faili meçhul katliam Sivas katliamının yıldönümü

Madımak oteli'nde 33 aydın ve 2 otel çalışanı hayatını kaybetti. Oteli yakan göstericiler tespit edildi ancak çoğu yurt dışına kaçtı. Oteli kundaklayanların avukatları arasında o dönemki Refah Partisi'nde Milletvekili olan kişiler vardı.

 
Cumhurbaşkanı adayları belli olduCumhurbaşkanı adayları belli oldu

Büyük muhalefet partilerinin ve parlamento dışı partilerin bir çoğunun ortak adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu ise "“ne din siyasete tahakküm etmeli, ne siyaset dine tahakküm etmeli. Bir sahayı diğer sahanın tahakkümüne sokmak iki tarafı da sıkıntıya sokar" dedi.

 
İsrailli gençler ölü olarak bulunduİsrailli gençler ölü olarak bulundu

İsrailli yetkililer gençlerin kaçırılmasından Hamas’ı sorumlu tutmuş ancak Hamas iddiaları yalanlamıştı.

 
grafiksaati.org'dan haberler
Berlinale bu yıl Türkiye niye yok

Festivalin direktörlüğü Dieter Kosslick'ten devralan Carlo Chatrian, seçtikleri filmlerin "insanların karanlık yüzünü" ortaya koyduğunu açıkladı. Programın tanıtım duyurusunda eğer seçilen filmlerde "karanlık renkler ağır basıyorsa bunun sebebinin filmlerin korku yaymak değil, insanların gözünü açmak istemesi" olduğu ifade edildi.

Bu hafta vizyona girecek filmlerBu hafta vizyona girecek filmler

70. Uluslararası Berlin Film Festivali'nin açılışı 20 Şubat'ta Kanadalı yönetmen Philippe Falardeau'nun "My Salinger Year" adlı filmiyle yapılacak. Almanya'nın başkenti
Berlin kentinde yapılacak.

 

Altın Ayı'yı kim kazanacakAltın Ayı'yı kim kazanacak

70. Uluslararası Berlin Film Festivali'nin açılışı 20 Şubat'ta Kanadalı yönetmen Philippe Falardeau'nun "My Salinger Year" adlı filmiyle yapılacak. Almanya'nın başkenti
Berlin kentinde yapılacak.

Kobe Bryant orada hayatını KaybettiKobe Bryant orada hayatını Kaybetti

Amerikan Basketbol Ligi NBA'in yıldız oyuncularından Kobe Bryant'ın helikopter kazasında hayatını kaybettiği iddia edildi. TMZ internet sitesinin kaza haberinin ardından ünlü oyuncu Kobe Bryant'ın helikopterinin düştüğü teyit edildi.

 

Haydi çocuklar sinemayaHaydi çocuklar sinemaya

Türkiyedeki sinema salonlarında 3'ü yerli 7 film vizyona girdi.

Obezite Merkezinde zayıfladılarObezite Merkezinde zayıfladılar

Erzincan'daki Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Obezite Çözüm Merkezi'ndeki hastalar, psikolojik destek ve doğal yöntemlerle fazla kilolarından kurtuluyor.

Ayakkabısı vurdu 112'yi arayıp acil ambulans istediAyakkabı vurdu 112'yi arayıp acil ambulans istedi

112 Acil servisine "Yeni aldığım ayakkabı çok kötü vurdu, ambulans gelsin beni eve bıraksın.", "Canım sıkıldı biraz konuşalım?", "Elektrikler kesildi hala gelmedi.", "Uzaylılar beni kaçırmak istiyor. Uzaylılar beni taciz ediyor", "Arkadaşıma nasıl evlenme teklifi etmeliyim.

Cadılar Bayramı Değil Bocuk Gecesi :)Cadılar Bayramı Değil Bocuk Gecesi :)

Edirne'nin Çamlıca köyü Kurtuluş savaşı yıllarında Edirne Keşan ilçesinde işgal edilemeyen tek köy.

 

 
 Resimli haber - Resimlerle kısa kısa Kasım sonu ve Aralık 2013 haberleri

Aralık 2013 ve Kasım sonunu içeren büyük boy resimli resimli özet haberler haber resimleri  ana sayfa

  
Copyright: Her hakkı saklıdır

grafiksaati.org[at]gmail.com

gizlilik politikası

Devam   Ana sayfa