Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Motosikletli kızak sürdü siz de sürebilirsiniz

Motosikletli kızak sürdü siz de sürebilirsiniz

Kastamonu'da 79 yaşındaki Mehmet Zaim çocukların eğlenmesi için motosikletin arkasına takılan el arabası teknesi ile oluşturulan kızağa binerek karın tadını çıkardı. Kastamonu'da 79 yaşındaki Mehmet Zaim, çocukları görünce kendisi de motosikletin arkasına bağlanan kızakla kaydı ve karın tadını çıkardı.

 

Kent merkezine bağlı Gökçekent köyünün Varsak Mahallesi'nde ikamet eden Mehmet Zaim'in komşusu Hakkı Zaim, kar yağışının ardından 3 yaşındaki çocuğu için, el arabasının teknesini iple motosikletine bağladı. Komşusunun, köyün içinde çocuğunu kaydırdığını gören Mehmet Zaim de kızağa binmek istedi. Hakkı Zaim tarafından kullanılan motosiklete bağlı kızağa binen Mehmet dede, köyün içinde herkese el sallayarak dolaştı. Bu anlar çevredekilerin cep telefonu ile kaydedildi ve  sosyal medyaya da yüklendi.

 

Mehmet Zaim, kulağında bir rahatsızlık olduğunu, bunun dışında hayatı boyunca doktora gitmediğini söyledi. Sağlıklı ve zinde olduğunu ifade eden Zaim, "Bugün çocukları gördüm benim de kızağa binmek istedim. Onlarla birlikte eğlendim. Yaşım 79 ama ruhum 30 dedi. Motosikletli kayığı şimdi gördüm. Ben genç iken böyle şeyler yoktu dedi. Hakkı Zaim de epeydir kar yağışını beklediklerini söyledi. Kar yağışından sonra 3 yaşındaki oğlunun kızağa binmek istediğini söyleyen Zaim, "Motosikletle oğlumu çekmeye başladım. Sonrasında Mehmet amca, babam, kardeşlerim hepimiz bu eğlenceyi devam ettirdik. Sabahın ilk saatlerinde başladık. 7'den 70'e hepimiz eğlendik." dedi.

 

Bilal Kahyaoğlu  18.01.2021

 

Kaynak

Resim kaynak

grafiksaati.com[at]gmail.com  |  gizlilik politikası