Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

İşte son hali görenler inanmadı Hangi ünlünün çocuğu nerede ve şu an kaç yaşında

İşte son hali görenler inanmadı Hangi ünlünün çocuğu nerede ve şu an kaç yaşında

Doğduğu andan itibaren gündemde olan ve kameralar karşısında büyüyen ünlülerin çocukları şimdi ne yapıyor? Anne babalarının izinden giderek en az onlar kadar meşhur mu oldular; yoksa kendilerine sanat camiasından uzakta bambaşka bir meslek mi seçtiler? Kimisi aynı anne babasının gençliğini andırırken, kimi bambaşka bir görüntüyle karşımıza çıktı. Kimi ünlünün çocuğunun şöhreti anne babasını geçerken, kimisinin sır gibi sakladığı çocukları gözlerden uzak büyüdü. Gelin, anne babaları kadar merak edilen ünlülerin çocuklarına hep birlikte göz atalım…

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal – 32 Yaşında

Yeşilçam’ın en güzel aktrislerinden “Sultan” lakaplı Türkan Şoray, dünyanın en çok başrolde film çeken kadın oyuncusu olarak adını sinema tarihine yazdırdı ve hem güzelliğiyle hem de oyunculuğuyla hepimiz için fenomen oldu! Başarılı aktör Cihan Ünal ile Türkan Şoray’ın kızları 34 yaşındaki Yağmur Ünal ise; liseyi İsviçre’de bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu ve New York’ta medya üzerine yüksek lisans yaptı. ‘Uzaklarda Arama’ filminde hem oyuncu hem de yapımcı koltuğuna oturdu. ‘Çılgın Teyzeler’ isimli televizyon programının yapımcılığını da yapan Yağmur Ünal, birçok oyunculuk teklifini geri çevirerek kendine reklamcılık gibi farklı bir kariyer çizdi.

Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Arkın – 40 Yaşında

Türk sinemasının “Malkoçoğlu” lakaplı efsane aktörü 81 yaşındaki Cüneyt Arkın, 40 yılını adadığı oyunculuk kariyerinde 400’e yakın filmde rol aldı! Canlandırdığı tehlikeli roller için bile dublör kullanmayan Cüneyt Arkın, Türk halkı için fenomen oldu. Sanatçının oğlu Murat Cüreklibatır (Arkın) ise 43 yaşında! Küçük yaşlarda babasının filmlerinde çocuk karakterlerini canlandırarak oyunculuk serüvenine adım atan Arkın, Marmara Üniversitesi Enformatik Bölümü’nü bitirdikten sonra Londra’da yüksek lisans yaptı ve şirket kurarak oraya yerleşti. Bir yandan, “Pis Yedili”, “Harem”, “Panzehir”, “Dağ 2” gibi film ve dizilerde rol aldı; ancak asıl mesleği olan
yazılımcılığı hiç bırakmadı. Murat Arkın 14 yıldır evli! 3 çocuğu ve eşi ile beraber Londra’da yaşamaya devam ediyor.

Hülya Koçyiğit’in kızı Gülşah Alkoçlar – 30 Yaşında

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Hülya Koçyiğit ve eski futbolculardan Selim Soydan’ın biricik kızı Gülşah Alkoçlar 49 yaşında. Bizim için hala Türk sinemasının küçük Güllüşah’ı olarak kalan Alkoçlar, çocukluğunda annesi Hülya Koçyiğit ile rol aldığı birkaç filmle hepimizin gönlünü fethetmişti. İlerleyen yıllarda oyunculuk yapmayı tercih etmeyen Alkoçlar, 18 yaşına geldiğinde otel işletmecisi Ender Alkoçlar ile evlenerek sinema kariyerini sonlandırıp, turizme yöneldi. Sosyetenin en ünlü turizmcilerinden olan çiftin 2 tane kızları var. Büyük kızı Neslişah Alkoçlar ise oyuncu Engin Altan Düzyatan ile evlendi ve çiftin 2 çocukları oldu.

Mehmet Ali Erbil – Sadettin Erbil’in oğlu

Unutulmaz seslendirme sanatçısı, tiyatro ve sinema oyuncusu Sadettin Erbil, 1997’de beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmişti. Usta sanatçının oğlu Mehmet Ali Erbil ise; kariyerine adım attığı ilk günden bu yana sayısız televizyon dizisinde ve sinema filminde yer aldı. babasının izinden giden Mehmet Ali Erbil, bir yandan seslendirme sanatçılığı da yaptı. Sunduğu “Çarkıfelek” programıyla inanılmaz bir üne kavuşan Erbil, adeta “boynuz kulağı geçer” sözünü doğrulayarak ülke geneline marka haline geldi. Yaşadığı aşklarla ve evliliklerle de gündemden düşmeyen 62 yaşındaki ünlü komedyene, son zamanlarda yaşadığı rahatsızlıktan ötürü acil şifalar diliyoruz.

Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan – 20 Yaşında

51 yaşındaki sinema yapımcısı, yönetmen, tiyatro ve dizi oyuncusu Hamdi Alkan’ı çoğumuz “Reyting Hamdi” ile tanıdık. Kariyerinde “Arka Sıradakiler”, “İnce İnce Yasemince”, “Neredesin Firuze” gibi onlarca film ve diziye imza attı. 20 yaşındaki Zeynep Alkan ise; Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör’ün kızı. Farklı tarzı, cesur pozları ve çektiği komik videolarla sosyal medyada fenomen olan Zeynep, güzelliğiyle de ciddi bir hayran kitlesine sahip. “Hayat Bazen Güzeldir” dizisinde canlandırdığı Emoloji Emel karakterine hayat veren Zeynep,  Kadıköy Devlet Konservatuarında viyola eğitimi aldı ve Hisar Eğitim Vakfı’ndan mezun oldu. Bahçeşehir Üniversitesi’nde 1 yıl reklamcılık okuduktan sonra bırakıp, İtalya’nın Roma kentinde oyunculuk eğitimi almaya başladı.

Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal – 40 Yaşında

Türk sinemasının gelmiş geçmiş en sevilen oyuncularından, her yaştan seyirciyi ekrana kilitleyen Kemal Sunal; oyunculuk kariyerinde “Hababam Sınıfı” başta olmak üzere pek çok filme ve tiyatro oyununa imza attı. Kendisi gibi oyuculuk yapan 41 yaşındaki oğlu Ali Sunal da; tiyatro, sinema ve dizi projelerinde rol almaya devam ediyor. Eğitimini Yeditepe Üniversitesi’nde tamamlayan Ali Sunal, Güldür Güldür Show’da koreografi yönetmenliği yaparak da ekranlarda yer alıyor. Geçmiş yıllarda Gökçe Bahadır ile kısa sürekli bir evlilik yapan Ali Sunal, şu anda Nazlı Kurbanzade ile evli.

Sadri Alışık’ın oğlu Kerem Alışık – 50 Yaşında

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden tiyatrocu, sinema oyuncusu ve komedyen Sadri Alışık’ın 58 yaşındaki oğlu Kerem Alışık,  ilk sinema filmi “Dansöz” ile oyunculuk kariyerine adım attı, sayısız tiyatro oyununda ve dizilerde oynadı. Aynı zamanda dayısı Atilla İlhan gibi şair olan Kerem Alışık, şiir kitapları yazdı ve annesi Çolpan İlhan ile beraber sahibi olduğu Sadri Alışık Kültür Merkezi’de eğitmenlik yaptı. 2006’da ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ ile kazandığı En İyi Erkek Tiyatro Oyuncusu ödülü gibi birçok ödüle sahip oldu. Profesyonel futbol geçmişi de bulunan Kerem Alışık, Sibel Turnagöl ile 4 yıl evli kaldı, “Sadri” isminde bir oğlu oldu.

Tanju Korel’in kızı Bergüzar Korel – 35 Yaşında

Sunucu, oyuncu ve şarkıcı Bergüzar Korel, Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Hülya Darcan ve Tanju Korel’in kızı. Üniversiteden önce profesyonel olarak voleybol oynayan Bergüzar Korel, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Aile mesleğini devam ettiren güzel oyuncu, kariyerine “Kırık Hayatlar” dizisiyle adım attı. Asıl çıkışını “Kurtlar Vadisi” dizisinde hayat verdiği Leyla rolüyle yakalayan Bergüzar Korel, “Binbir Gece Masalları” dizisinde gösterdiği performans ile dönüm noktası yaşadı ve 2006’da “Altın Kelebek En Başarılı Kadın Oyuncu” ödülünün sahibi oldu. Birçok dizi ve filmde oynayan Korel, ünlü markaların da reklam yüzü oldu. 10 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile evli ve çiftin 1 çocukları var.

Kanat Tibet – Kartal Tibet’in oğlu

Efsane oyunculuğuyla, yakışıklılığıyla ve atletik fiziğiyle Türk sinemasına damgasını vuran Kartal Tibet, kariyerine yönetmenlikle devam ediyor. Seneler içerisinde yaşadığı akıllara durgunluk veren değişimiyle herkesi şaşkına çeviren 81 yaşındaki usta oyuncu, Yeşilçam’da yer aldığı her filmi unutulmaz kıldı. Gündüz Tibet ile evlenip, aile hayatıyla da yıllardır örnek gösterilen unutulmaz aktör, adından söz ettirmeye devam ediyor. “Tarkan” filmlerinde, Kartal Tibet’in çocukluğunu canlandırarak kamera karşısına geçen oğlu Kanat Tibet ise 1964 yılında dünyaya geldi. 55 yaşındaki kameralardan uzak bir hayat süren Kanat Tibet, uzun yıllardır Amerika’da yaşıyor.

Leman Sam’ın kızı Şevval Sam – 45 Yaşında

20’ye yakın dilde şarkı söyleyebilen şarkıcı Leman Sam, yorumladığı Azeri türkülerle beğeni topluyor. 45 yaşındaki kızı Şevval Sam ise; oyunculuk yapıp, anne mesleği şarkıcılığı devam ettirerek kariyerine yön verdi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü’nden mezun olduktan sonra “Süper Baba” dizisinde canlandırdığı rolüyle tüm Türkiye’de tanınan Şevval Sam, birçok dizi ve reklam projesinde yer aldı. Müzik kariyerinde ise; kendine has tarzıyla başarılı işlere imza attı. Mesleği dışında objektifler karşısında olmaktan hoşlanmayan güzel oyuncu Şevval Sam’ın eski futbolcu Metin Tekin ile olan evliliğinden bir oğlu var.

Duru Kınay – Emine Ün’ün ve Emre Kınay’ın kızı

Ünlü oyuncu Emine Ün, 2003 yılında kendisi gibi ünlü oyuncu Emre Kınay ile evlenerek Duru isminde bir kız çocuğu sahibi olmuştu. Evlilikleri 6 yıl süren çiftin kızları Duru, 15 yaşına geldi. Annesine müthiş benzerliğiyle dikkat çeken Duru, babası ve annesiyle sık sık vakit geçiriyor. Emine Ün, sosyal medya hesabından kızıyla birlikte paylaştığı fotoğraflara “Kızınız değil, ikiziniz gibi” şeklinde yorumlar alıyor. Doğduğu andan itibaren magazin gündeminin içinde olan genç kız, bakalım ileride hangi mesleği seçecek?

Ali Çika – Demet Akbağ’ın oğlu

Efsane tiyatrocu, sinema ve dizi oyuncusu Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan ile birlikte rol aldığı “Bir Demet Tiyatro” dizisiyle kariyerinde müthiş bir çıkış yakaladı. Sayısız projeye imza atan Akbağ, muhteşem oyunculuğuyla Türk halkının gönlünde tah kurdu. Efsane oyuncunun, yapımcı Zafer Çika ile olan evliliğinden 18 yaşında Ali isminde bir oğlu var. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Ali, sosyal medya hesabından ailesiyle beraber sık sık paylaşımlarda bulunuyor.

Yasemin Allen – Suna Yıldızoğlu’nun kızı

64 yaşındaki İngiliz asıllı sinema ve dizi oyuncusu Suna Yıldızoğlu, güzelliğiyle ve zarafetiyle hala adından söz ettiren ünlülerden. Oyunculuk kariyerinde Zeki Alasya, Kemal Sunal, Cüneyt Arkın gibi ünlü aktörlerle rol alan ve unutulmaz filmlere imza atan Suna Yıldızoğlu, “En İyi Kadın Oyuncu” gibi ödüllerin de sahibi oldu. Türkçe dışında İngilizce, Fransızca, İspanyolca ve Almanca bilen usta oyuncunun 29 yaşındaki kızı Yasemin Allen ise annesinin izinden giderek oyunculuğu seçti. Güzelliğiyle de adından söz ettiren Allen, Keremcem ile başrollerini paylaştığı “Elif” dizisiyle televizyon camiasına adımını attı ve çeşitli sinema filmleri ile dizilerde yer aldı.

Özge Borak – Selçuk Borak’ın kızı

Şehir Tiyatroları ve Devlet Opera sanatçısı olan 67 yaşındaki Selçuk Borak, sayısız tiyatro oyunu, müzikal, opera ve bale gösterisinde yer aldı. Mesleğine baş dansçı ve solist olarak devam eden; koreograf kadrosunda yer alan Selçuk Borak’ın kızı Özge Borak ise; en az kendisi kadar ünlü. 8 yaşından beri tiyatroyla iç içe olan 37 yaşındaki Özge Borak, Ata Demirer ile olan evliliğiyle de gündeme gelmişti.

Melodi Bozkurt – Ceylan’ın kızı

Türkücü Ceylan’ın ilk eşi Erhan Bozkurt’tan olan kızı Melodi, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü çocuklarından. 19 Mayıs Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Kanada’da yüksek lisans yapan Melodi, güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Annesinin izinden gitmeyen, meslek seçimini bambaşka bir yönde yapan Bozkurt, annesine saygısından dolayı yanında bacak bacak üstüne bile atmadığını vurguluyor. Anne-kızın seneler içinde yaşadıkları değişimler ise geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşmüştü. DJ Mert Aydın ile yaşadığı ilişkiyle de dikkatleri üzerine çeken 28 yaşındaki Melodi, adından uzun süre bahsettirecek gibi görünüyor.

Ebru Şallı’nın oğlu Beren Tan – 2 Yaşında

1995 “Queen of Turkey” yarışmasının birincisi olan; model, sunucu, yoga ve pilates eğitmeni Ebru Şallı muhteşem fiziğiyle hala gündemden düşmüyor. 2002’de evlenen Ebru Şallı ve ünlü iş adamı Harun Tan’ın bu evlilikten Beren ve Pars adında 2 oğlu oldu. 11 yıllık evliliklerini 2013’te noktalasalar da çocukları için iletişimi koparmadılar. Sıkı bir tenis oyuncusu olan Harun Tan, büyük oğlu Beren’i de tenisçi yapma istediğini yıllardır dile getiriyor. 3 yaşında tenise başlayan Beren, eğitimi için babasıyla beraber Barselona’ya gitti. Bir süre Açı Okulları’nda da eğitim gören Beren Tan, küçüklüğünden beri objektiflerden ve resim çektirmekten hoşlanmasa da, ünlü simaların çocuğu olarak buna alışmasını umuyoruz.

Mehmet Ali Birand’ın oğlu Umur Birand – 38 Yaşında

Gazeteci, yazar, sunucu, yapımcı Mehmet Ali Birand, 72 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumarak tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Baba mesleğini seçen “32. Gün” programıyla tanıdığımız Mehmet Ali Birand’ın oğlu Umur Birand ise 41 yaşında. Brüksel’de dünyaya gelen Umur Birand, Koç Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini Amerika’da tamamladı. Washington DC American Üniversitesi’nde ‘Televizyon Görsel Medya ve Uluslararası İletişim Bilimleri’ bölümünü bitirdi. Discovery Channel’da yayın koordinatörlüğü yaptıktan sonra Türkiye’ye dönerek Number One’da sponsor ilişkileri müdürü oldu. Umberto adında bir tane oğlu olan Umur Birand, Amerikalı Caterina Rojo ile 2003’ten beri evli.

Öztürk Serengil’in kızı Seren Serengil

Türk sinema oyuncusu ve komedyen Öztürk Serengil 1999’da hayata gözlerini yumdu; ama geride 150’den fazla unutulmaz film bıraktı. Öztürk Serengil’in 47 yaşındaki kızı Seren Serengil ise; kariyerine sunucu, oyuncu ve şarkıcı olarak devam etti. Lise eğitimini Yıldız Koleji’nde tamamladıktan sonra, İsviçre’de Business eğitimi aldı. Henüz 16 yaşındayken sahnelere çıktı ve genç assolistlerden biri oldu. Yaptığı işler kadar özel hayatı, evlilikleri ve girdiği polemiklerle de gündemde kalmayı başaran Seren Serengil, oyunculuk kariyerine çok genç yaşta başladı ve asıl çıkışını Emrah ile oynadığı filmlerle yakaladı. Geçtiğimiz yıl şarkıcı Yaşar İpek ile evlenen Serengil, bir yandan da sunuculuk yapmaya devam ediyor.

Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço – 35 Yaşında

Devlet sanatçısı, şarkıcı, besteci, sunucu, program yapımcısı, köşe yazarı, Anadolu Rock müziğinin öncülerinden ve çocukların biricik kahramanı Barış Manço, 20 yıl önce hayata gözlerini yummuş olsa bile, geride bıraktığı sayısız eserle hala aramızda. Barış Manço’nun Belçika’da doğan 37 yaşındaki büyük oğlu Doğukan Hazar Manço ise; küçük yaşlardan beri müzikle iç içe büyüdü, piyona ve gitar dersleri alarak şarkıcılık ve DJ’liğe yöneldi; fakat babasının ölümünden sonra bir süre medyada yer almayı tercih etmedi. Amerika’da mimarlık eğitimi gören Doğukan, Survivor yarışmasıyla da adını bir kez daha duyurdu ve yarışmayı 2. olarak tamamladı. 6 yıllık sevgilisi Tuğba Macit ile bir süre evli kalıp ayrıldı.

Şansal Büyüka’nın kızı Sine Büyüka – 35 Yaşında

Gazeteci, spor yazarı, sunucu ve spor yorumcusu Şansal Büyüka, Maraton ve Televole gibi televizyon programlarıyla efsane oldu. Yıllar içinde değişik yorumları ve esprili konuşma tarzıyla futbolla ilgilenen herkesin gönlünde taht kuran, Türk televizyonlarının vazgeçilmez futbol yorumcusu Şansal Büyüka’nın kızı Sine ise; baba mesleğini devam ettirmeye karar verdi. MEF Lisesi ve Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu olan Sine Büyüka, kariyerindeki asıl parlamayı NTV’de spor spikerliği yaparak yaşadı. İbrahim Kutluay ile yaptığı programla beğeni toplayan güzel sunucu, 2010 yılında “Oyuncak Adam” adlı videosuyla uzun süre gündeme geldi. 10 yıl önce spor spikeri Ersin Düzen ile nişanlanıp ayrılan Sine Büyüka, kariyerine müzikle devam ediyor.

Çetin Tekindor’un Oğlu Hira Tekindor – 29 Yaşında

Tiyatro oyuncusu ve ressam Zerrin Tekindor ile dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı Çetin Tekindor’un oğlu Hira 29 yaşında. “Lycée Charles de Gaulle” ve “Lycée Français Pierre Loti” Fransız okullarında eğitim gören Hira, İngiltere’de The University of Kent’in Film Studies bölümünde sinema eğitimi gördü. Kariyerine senarist, tiyatro ve sinema yönetmeni olarak devam ediyor. Oyunculuk yapmayı hiç düşünmeyen Hira Tekindor için anne babasının ülkemiz için önemli ve usta sanatçılar olması büyük avantaj olsa bile o kendi yolunda ilerlemeyi tercih etti. 2014’te “Kim Korkar Hain Kurttan” tiyatro oyunuyla ‘Yılın Yönetmeni’ ödülünü kazandı.

Cem Boyner’in kızı Elif Boyner – 30 Yaşında

Boyner Holding’in sahibi olan iş adamı Cem Boyner’in ikiz kızları Ayşe ve Elif Boyner 34 yaşında. Sporu hayatının bir parçası olarak gören Elif Boyner, “Sweaters App” adında bir spor uygulaması kurarak sporla ilgilenen herkesi bir araya getirdi. Yogayla ilgili yaptığı etkinliklerle de gündeme geldi; ancak o aslında bir sanatçı. New York Parsons School of Design’da sanat eğitimi aldıktan sonra Paris’teki yıllık ücreti 40 bin dolar olan Parsons’a giderek eğitimini tamamladı. Sporla ilgili girişimciliğe ve yatırımlarına devam eden Elif Boyner’in kardeşi Ayşe Boyner ise modayla ilgileniyor.

Çağla Şikel’in oğlu Kuzey Altuğ – 7 Yaşında

22 yıldır podyumlarda kusursuz fiziğiyle yer alan Çağla Şikel, oynadığı diziler ve sunduğu programlarla da büyük beğeni topluyor. Şikel, şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile büyük bir aşkla evlenip 7 yıl sonra ayrıldı; ancak çift yollarını ayırsa bile 2 oğulları için dostluklarını her zaman sürdürüp, görüşmeye devam etti. Küçük oğlu Uzay’ın kendisine, Kuzey’in ise annesine benzediğini söyleyen Emre Altuğ’un çocuklarıyla arası oldukça iyi. Ünlü çiftin büyük oğulları Kuzey şimdi 9 yaşında. Çocuklarının eğitimlerini yurt dışında almalarını isteyen Çağla Şikel, İngiltere ve İsviçre’deki okulları şimdiden araştırmaya başladı.

Derya Baykal’ın kızı Derya Şensoy – 29 Yaşında

Türk sinema oyuncusu, tiyatrocu, yazar Ferhan Şensoy ile tiyatro oyuncusu ve sunucu Derya Baykal’ın kızı Derya Şensoy 29 yaşında. Lise eğitimini İstanbul Amerikan Lisesi’nde tamamladıktan sonra New York’ta illüstrasyon ve tasarım eğitimi aldı, “Parsons The New School for Design” okulundan mezun oldu. İngiltere’de takı tasarımı üzerine çalışmalarına devam etti. Anne ve baba mesleği olan sinema, tiyatro ve dizi oyunculuğu kariyerine “Doksanlar” dizisinde Tuğba Karaman rolüyle adım attı. “Hesapta Aşk” sinema filminde Didem rolünü canlandırdı ve aynı yıl “Mayıs Kraliçesi” dizisinde oynadı. “Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı” sinema filminde Mihriban karakterine hayat verdi.

Hülya Avşar ve Kaya Çilingioğlu

Hülya Avşar'ın Kaya Çilingiroğlu ile evliliğinden Zehra (1998) isminde bir kız çocuğu olmuştur.

Atlas – Gülben Ergen’in oğlu

46 yaşında güzelliğiyle yıllara adeta meydan okuyan Gülben Ergen, mankenlikten oyunculuğa, sunuculuktan şarkıcılığa kadar birçok dalda karşımıza çıktı. Yaşadığı aşklarla, yaptığı evliliklerle ve girdiği polemiklerle her daim gündemde kalmayı başara Ergen’in Anadolu Ateşi adlı dans grubunun genel sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan ile olan evliliğinden 3 tane oğlu var. 12 yaşındaki büyük oğlu Atlas ise 12 yaşında. Mustafa Erdoğan’ın birkaç yıl önce verdiği röportaja göre Atlas; oldukça dengeli, sorumluluk sahibi, yaratıcı ve lider ruhlu bir çocuk. Kardeşleriyle arasında güzel bir ilişki kuran Atlas bakalım ileride kariyer seçimi yaparken annesinin izinden mi gidecek yoksa babasının mı?

Ali Ateş Güven – Ozan Güven’in oğlu

Son dönemlerde “Fi” dizisinde canlandırdığı Can Manay karakteriyle yıldızı parlayan şahsına münhasır ünlü oyuncu Ozan Güven, rol aldığı diziler ve sinema filmleriyle kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor. Yaşadığı aşklarla da gündeme gelen Güven, 2005 yılında evlenip 5 yıl evli kaldığı yönetmen Türkan Derya ile olan evliliğinden bir çocuk sahibi olmuştu. 15 yaşına basan ve babasının boyuna yetişen Ali Ateş Güven ise “Okul Sporları Yıldızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası”’nda yer alıyor. Anne ve babasıyla sık sık bir araya gelip poz veren Ali Ateş Güven’in ilerleyen yıllarda basketbolla mı yoksa baba mesleği olan oyunculukla mı kariyerine adım atacağı ise şimdiden merak konusu.

Tarık Emir Tekin – Şevval Sam ve Metin Tekin’in oğlu

“Sarı Fırtına” lakabıyla tanınan Beşiktaş’ın unutulmaz isimlerinden olan milli futbolcu ve teknik direktör Metin Tekin ile ünlü oyuncu Şevval Sam’ın oğulları Tarık Emir Tekin 30 yaşında. 1993 yılında büyük bir aşkla evlenip 6 yıllık evliliklerini sonlandıran çift, oğulları için zaman zaman bir araya gelmeye devam ediyor. Adı geçtiğimiz yıllarda oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile aşk dedikodularına karışan Tarık Emir ise iş hayatında annesinin izinden giderek oyuncu olmaya karar verdi. İngiltere’de yıllarca oyunculuk eğitimi alan ve oyunculuk performansını ilk kez Selçuk Yöntem ile rol aldığı “Akis” adlı filmde sergileyen Tarık Emir, farklı tarzıyla da kendi hayran kitlesini oluşturdu.

Narin Şeker Açıkalın – Niran Ünsal ve Peker Açıkalın’ın kızı

“Avrupa Yakası” dizisinde canlandırdığı ‘Gaffur’ tiplemesiyle adını tüm Türkiye’ye duyuran ve adeta fenomen haline gelen Peker Açıkalın, kariyerinde onlarca sinema filmi ve televizyon dizisine imza attı. Kendine has tarzıyla gündeme gelen ünlü oyuncu, Niran Ünsal ile evlenmiş ve bir tane kız çocuğu sahibi olmuştu. Şeker adını verdikleri kızları ise 18 yaşına bastı. Sosyal medya paylaşımlarıyla herkesi şoke eden Şeker’in, anne mesleği şarkıcılığı mı yoksa baba mesleği oyunculuğu mu seçeceği şimdiden merak konusu oldu. Şeker, farklı tarzıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Hira Kurt – Demet Akalın’ın kızı

Atarlı giderli şarkıların kraliçesi Demet Akalın, pop müziğin başarılı isimlerinden. Şarkıları kadar girdiği polemiklerle, evlilikleriyle ve yaşadığı aşklarla da gündemden asla düşmeyen Akalın’ın Okan Kurt ile olan evliliğinden “Hira” isminde bir tane kızı var. Sosyal medya hesabından 5 yaşındaki kızı Hira ile sık sık paylaşım yapan Akalın, Okan Kurt ile yaşadığı çalkantılı ilişkiyle de adından söz ettiriyor. Konserlerin aranılan isimlerinden olan Akalın’ın kızı Hira’nın ileride hangi mesleği seçeceği ise şimdiden merak konusu.

Ali Demir – Pelin Karahan’ın oğlu

Kavak Yelleri” gençlik dizisiyle hayatımıza giren ve hayranlarını hem güzeliğiyle hem de oyunculuğuyla büyüleyen Pelin Karahan, sunduğu yemek programıyla da adından söz ettiriyor. 2014’te Bedri Güntay ile evlenerek gündeme bomba gibi düşen oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da beğeni topluyor. Bir reklam filmi için oğlu ile birlikte kamera karşısına geçen Karahan, mutlu evliliğiyle de mutluluk pozları vermeye devam ediyor. 2 çocuk annesi olan oyuncu, 2. hamileliğinden sonra verdiği 35 kiloyla da gündeme gelmişti.

Kaynak

Yayın tarihi: 9 Şubat 2020

grafiksaati.com[at]gmail.com  |  gizlilik politikası