Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin Türkiye  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Instagram rekoru kırıldı: Rekor kırdılar ama kimsenin boyu uzamadı

Kylie Jenner'ın Instagram rekoru bir yumurta tarafından kırıldı

Daha önce modacı Kim Kardashin'ı takip eden sosyal medya fenomeni, model ve realitiy show sunucusu Kylie Jenner tarafından yeni doğan bebeğinin resmiyle elde edilen Instagram rekoru 'yumurta' fotoğrafıyla kırıldı.

Amerikalı model Kylie Jenner'ın Instagram'da paylaştığı yeni doğan bebeğinin fotoğrafı 18 milyon kişi tarafından beğenilmiş ve Instagram isimli sosyal medya platformunda "en çok beğenilen" resim olmuştu. Ama bu rekor 29 milyon kişinin beğendiği yumurta resmiyle kırıldı.Kylie Jenner, bebeğinin fotoğrafını 6 Şubat 2018'de Instagram'da yayınlamıştı. Jenner'ı Instagram'da 123 milyon kişi takip ediyor.
 


@world_record_egg isimli hesap 4 Ocak 2019 tarihinde bir yumurta fotoğrafı paylaşıp altına "Hadi gelin hep beraber bir rekor kıralım ve bu fotoğrafı dünyanın en çok beğenilen fotoğrafı yapalım; yazmıştı.
 

Bu rekor şimdi Kylie Jenner'den yumurtaya geçti. Fotoğraf Instagram'a konduğundan bu yana 29 milyonu aşkın hesap tarafından beğenildi.Instagram kullanıcılarının niye böyle bir rekor kırmak istendiği ve @world_record_egg isimli hesabın sahibinin kim olduğu bilinmiyor. Hesabın özellikleri incelendiğinde sadece ilgili rekoru kırmak amacıyla oluşturulmuş olduğunu düşündürüyor. Rekor kırıldı ama kimsenin boyu uzamadı ya da başka bir deyişle kimse bir şey kazanmadı.

Kylie Jenner

Haber ve grafik: Tevfik Elçioğlu grafiksaati.com
Kaynak: BBC
Kaynak link: https://www.bbc.com/turkce/haberler-46862456

http://grafiksaati.com

grafiksaati.com@gmail.com  |  gizlilik politikası