Ana sayfaAnnelikElsanatlarıHaberlerMagazin DünyaMagazin TürkiyeModaRessamlarSeramik

Tiyatro SinemaYazılarYemeklerSend TwitterTwitter'da bizFacebook'da bizPinterest'de biz Hayata dair ne varsa

 

 

İsveç Kraliçesi: Sarayda hayaletlerle yaşıyorum

İsveç Kraliçesi Silvia, Kraliyet Sarayı'nda hayaletlerin dolaştığını iddia etti.
 

Ülkenin Drottningholm kentindeki sarayını bir grup arkadaşı ve hayaletlerle paylaştığını öne süren Kraliçe Silvia, "Aslında heyecan verici ve hayaletlerle aynı ortamda
olmak beni korkutmuyor" dedi.

Hayata dair

Stokholm yakınlarındaki saray 17. Yüzyılda yapılmıştı.Drottningholm sarayı, Kraliçe Silvia ve Kral XVI. Gustaf'ın yaşadıkları saray.

İşveç'deki SVT televizyonunun hazırladığı Drottningholm Sarayı: Soylu bir yuva belgeselinin yapımcılarına konuşan Kraliçe Silvia, "Sarayda bazen tamamen yalnız
olmadığınızı hissediyorsunuz ama hayaletler oldukça dost canlısı ve zararsız dedi.

73 yaşındaki Kraliçe Silvia'nın hayalet iddialarına kardeşi Prenses Christina da destek verdi. Belgesele konuşan Kraliçe Silvia'nın kardeşi Prenses Christina, Sarayda çok büyük bir enerji var dedi.

Kraliyet ailesinin hayalet iddialarıyla İsveç basını dalga geçti. İsveçli haber sitesi Local; dalgacı bir üslupla Cesur hayalet avcılarını göreve çağırdı ve Saraya gidip bu iddiaların peşine düşün! dedi.

Sitenin haberinde "Drottningholm Sarayı yıl boyu ziyaretçilere açık ancak Kraliyet ailesinin ve hayalet dostlarının yaşadığı bölüme girmek yasak denildi. 40 yıl önce Kral Carl ile evlenmiş olan Kraliçe Silvia, İsveç'te en uzun süre tahtta kalan kişi.

İsveç Kraliçesi: Kraliçe Silvia sarayda hayaletlerle yaşıyorum
 

Haber: grafiksaati.com
Kaynak: SVT, BBC, Hayata dair

 

Copyright: Her hakkı saklıdır  | grafiksaati.com@gmail.com  |  gizlilik politikası