Grafik Saati dergisi

Ana sayfaAnnelikElsanatlarıHaberlerMagazin DünyaMagazin TürkiyeModaRessamlarSeramik

Tiyatro SinemaYazılarYemeklerSend TwitterTwitter'da bizFacebook'da bizPinterest'de biz Hayata dair ne varsa

 

Hayata Dair online kültür sanat dergisi Hayata Dair .orggrafik saati reklam ajansı
Get our toolbar!

 

Gözler Yüksek Seçim Kurulu YSK'da

Grafik Saati Kültür Sanat Dergisi, Türkiye ve Politika Haberleri, 7 Nisan 2014

Mansur Yavaş: "Halkımızın vicdanındaki tertemiz makamı, şaibeli koltuklarda oturmaya tercih ederim. Hukuk mücadelemiz sürüyor."
Mansur Yavaş: "Halkımızın vicdanındaki tertemiz makamı, şaibeli koltuklarda oturmaya tercih ederim. Hukuk mücadelemiz sürüyor."

30 Mart yerel seçimlerinde en büyük çekişme Yalova, Ağrı ve Ankara'da yaşandı.
Hayata Dair Makale yazı yorum analiz deneme öykü
AKP adayı Melih Gökçek'in Ankara İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını almasının ardından CHP adayı Mansur Yavaş Yüksek Seçim Kurumu YSK'ya Ankara seçimleri için olağanüstü itiraz hakkını kullandı. CHP'nin, Ankara için YSK'ya yaptığı itirazdan sonuç alamaması halinde AYM'ye itiraz edeceği öğrenildi.
Hayata Dair haberler son dakika haber
Yalova'da seçimleri, gerçekte CHP adayının kazandığı anlaşıldı. Seçimlerden hemen sonra, 1 oy farkla Yalova Belediye Başkanlığı'nı kazandığı açıklanan AKP adayının ise seçimi kaybettiği anlaşıldı.
Hayata Dair son dakika haberleri
Ağrı'da da AKP adayının seçimi kazandığı açıklanmış ancak yapılan itiraz sonrası, AKP adayının bu bölgede de seçimi kaybettiği anlaşılmıştı. AKP açıklanan yeni sonuca itiraz etti.
Anne baba çocuk
Ankara başta olmak üzere pek çok il ve ilçede seçimlerde usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle seçim sonuçlarına itiraz edildi.
Hayata Dair haberleri son dakika haberler
Mevcut tabloda AKP 638, CHP 182, MHP 118, BDP 85, SP 8, BBP 5, DP 7 ve DSP 3 belediye başkanlığını elde etmiş gibi görünse de bu sonuçlar her an değişebiliyor.
Yerel Seçim itirazları
Şu an, gözler YSK'da...

Hayata Dair Kültür Sanat Dergisi

 

 

Tags: seçim, yerel seçim, itiraz, sonuçları, Mansur Yavaş, Melih Gökçek, Ankara, Ağrı, Yalova, olağanüstü itiraz, YSK, Yüksek Seçim Kurulu,

 

 

DMCA.com
Copyright: Her hakkı saklıdır  | grafiksaati.com[at]gmail.com  |  gizlilik politikası