Ana sayfaAnnelikElsanatlarıHaberlerMagazin DünyaMagazin TürkiyeModaRessamlarSeramik

Tiyatro SinemaYazılarYemeklerSend TwitterTwitter'da bizFacebook'da bizPinterest'de biz Hayata dair ne varsa

 

"Gezi Parkı direnişini örnek alıyoruz" | Ukrayna haberleri

Hayata Dair , Dünya Haberleri, 23 Ocak 2014
Ukrayna'nın başkenti Kiev'de, aralarında ünlü şarkıcı Ruslana'nın da bulunduğu katılımcı demokrasi yanlısı göstericilerin barikatına müdahale eden Ukrayna polisi resmi kayıtlara göre 2 kişiyi katletti.

Ukrayna emniyetinden yapılan açıklamada 2 kişinin polis kurşunuyla başından vurularak 1 kişinin ise tribünden düşerek hayatını kaybettiği doğrulandı.
bayan bilen moda kadın güzellik bakım
Göstericiler ise 5 kişinin öldüğünü öne sürüyor.
Anne baba çocuk
Kiev meydanında toplanan ve Avrupa Birliği ülkelerindeki gibi tam demokrasi isteyen Ukraynalılar Ukrayna hükümetini ve baskıcı rejimlerin liderlerini kastederek "Katiller" diye slogan atıyor.
Anne baba çocuk
Gezi olaylarından etkilenerek Kasım ayından beri sokaklara çıkan göstericiler yaptıkları gösterilerde "Devlet Başkanı Yanukoviç'in AB ile Ortaklık Anlaşması'nı askıya almasını ve hükümetin giderek Rusya'yla daha da yakınlaşmasını" protesto ediyor".
deneme öykü edebiyat yazı makale
Ünlü şarkıcı Ruslana'nın eylem grubunda bir gösterici Alman ZDF televizyonunda  "Gezi Parkı Direnişi bizim demokrasi arayışımıza kaynaklık etti.

Türkiye'deki gösterileri desteklemiştik ve şimdi de biz Avrupa demokrasisi istiyoruz. Onlar başaramadı ama biz başaracağız" dedi.

 

 

Hayata Dair 

DMCA.com
Copyright: Her hakkı saklıdır | grafiksaati.com[at]gmail.com| gizlilik politikası