Ana sayfaAnnelikElsanatlarıHaberlerMagazin DünyaMagazin TürkiyeModaRessamlarSeramik

Tiyatro SinemaYazılarYemeklerSend TwitterTwitter'da bizFacebook'da bizPinterest'de biz Hayata dair ne varsa

 

Amerika Başbakan Erdoğan unuttu mu! | Ortadoğu Barış Görüşmeleri

Grafik Saati Kültür Sanat Dergisi, Dünya Haberleri, 6 Ocak 2014
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry Ortadoğu Barış görüşmeleri çerçevesinde, İsrail Filistin arasındaki problemlerin giderilmesi amacıyla bölge ülkeleri ve taraflarla müzakerelerini sürdürürken Türkiye'yi görmezden geldi.
Annelik Anne ve çocuk bebek bakımı annelik duygusu çocuk eğitimi ve gelişimi yazıları Banu Conker
Türkiye ile görüşmeyi planlamayan John Kerry, barış planına destek aramak için bugün Suudi Arabistan ve Ürdün ile görüşecek.
Grafik Saati kadın
Sınırın İsrail ve Filistinli sınır muhafızlarınca ortaklaşa kontrol edilmesi şeklinde bir görüş beyan eden Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı John Kerry'nin bu önerisi İsrail tarafının tepkileriyle karşılaştı.
El sanatları hobiler geridönüşüm projeleri
Bölgesel görüşmelerin başladığı günlerde, Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Japonya'ya yurt dışı bir seyahat gerçekleştirmesinin sebebinin; ABD'li yetkililerin bölgesel problemler konusunda Başbakan Erdoğan ile görüşmeye gerek duymadığı gerçeğinin gizlenmeye çalışılması olduğu konuşuluyor.

Hayata Dair Dergisi

 

Tags: Ortadoğu Barış Görüşmeleri, Filistin, İsrail, Amerika, Türkiye, Ürdün, Suudi Arabistan, Suriye, Suudi, ABD, Dışişleri Bakanı, Orta Doğu, Barış Görüşmeleri, kimler katıldı, Başbakan Erdoğan

  Copyright: Her hakkı saklıdır grafiksaati.com[at]gmail.com gizlilik politikası