Ana sayfaAnnelikElsanatlarıHaberlerMagazin DünyaMagazin TürkiyeModaRessamlarSeramik

Tiyatro SinemaYazılarYemeklerSend TwitterTwitter'da bizFacebook'da bizPinterest'de biz Hayata dair ne varsa

 

Ukrayna: Halk sokakta, eski başbakan Timoşenko ise hapiste direniyor

Hayata Dair Dergisi Dünya Haberleri, 2 Aralık 2013

Ukrayna: Halk sokakta, eski başbakan Timoşenko ise hapiste direniyorUkrayna'nın Avrupa Birliği ile ortaklık anlaşmasını askıya alması ve Rusya ile anlaşmasına tepki gösteren Ukraynalılar (halkın yüzde 45'i) sokakta.
Grafik Saati kadın
Ukrayna'nın başkenti Kiev'in Maidan Meydanı'nda bugün, (gösteri yasağına rağmen) bir araya gelen 100 bin civarı insan AB bayraklarıyla şu anki Devlet Başkanı Yavukoniç'i protesto etti.
Haberler
4 yıl hapse mahkum olan eski devlet başkanı bayan Yulia Timoşenko hapishanede açlık grevi yapmış ve AB ile ortaklık anlaşması imzalanması için mücadele etmişti.
bayan bilen moda kadın güzellik bakım
Alman Heinrich Böll Vakfı'nın yaptığı araştırmaya göre Ukrayna'da halkın %45'i Avrupa Birliği'ni istiyor.
deneme öykü edebiyat yazı makale
Ancak eski Başbakan Timoşenko'nun kaybettiği seçimlerin ardından açılan soruşturmada 7 yıl hapse mahkum olmasıyla başlayan süreçte muhalefet çok fazlasıyla bölünmüş durumda.
Anne baba çocuk annelik yazıları
Alman Heinrich Böll Vakfı Kiev temsilcisi Kyryl Savin Ukrayna'daki gelişmeleri şu sözlerle değerlendirdi: Savin, "şu anda Ukrayna'nın bir hukuk devleti olduğunu söylemek çok güç. Bugün Maidan Meydanı'nda yaşananlar ve eski devlet başkanı (başbakan) Timoşenko'nun durumu Ukrayna'nın hukuk devleti ilkesiyle büyük sorunları olduğunu düşündürüyor. Buna rağmen Ukrayna'da (mevcut başbakan) Viktor Yanukoviç iktidarı düşer ise Ukrayna'nın yeniden AB ile yakınlaşması mümkün" sözleriyle izlenimlerini aktardı.

Diğer Ukrayna haberlerinden

"Polis Vatan Partisine saldırdı" iddiası
Ukrayna'de neler oluyor, aktörler kim?
Ukrayna: Hükümet güvenoyu arıyor | Almanya Başbakanı Angela Merkel uyardı
Ukrayna: Halk sokakta, eski başbakan Timoşenko ise hapiste direniyor

 
DMCA.comTags: Ukrayna, Avrupa Birliği, Rusya, ortaklık anlaşması, Timoşenko, Yuliya Timoşenko, Viktor Yanukoviç, AB, protestoları, Maidan meydanı
Copyright: Her hakkı saklıdır  | grafiksaati.com[at]gmail.com  |  gizlilik politikası