Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Özel Arama

Altılı masa Akşenerf'siz toplandı O artık 5'li masa
Altılı masa Akşenersiz toplandı O artık 5'li masa

Akşenersiz ilk toplantı

Beşli masa Meral Akşenersiz toplandı: Altılı masa yola 5’li devam edilecek, Kılıçdaroğlu, pazartesi günü Cumhururbaşkanı adayı olarak açıklanacak

Millet İttifakı içinde yer alan 5 siyasi partinin genel başkanı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’siz gerçekleştirdiği ilk toplantıda, “yola devam” kararı aldı ve daha önce planlandığı gibi ortak cumhurbaşkanı adayını 6 Mart pazartesi günü açıklanacağını duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise son anda bir karar değişikliği olmazsa, pazartesi günkü toplantıya katılmayacak.

Pazartesi günü Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun evsahipliğinde yapılacak toplantıda, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın adayı olarak kamuoyuna açıklanacak. İttifakla yollarını ayıran İYİ Parti ise önümüzdeki günlerdeki mesaisini, yeni seçim stratejisi belirlemeye ayıracak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Cuma günü yaptığı açıklamayla masadan kalkmasının ardından 5 siyasi partinin genel başkanı bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Ayşe Sayın / Ankara

Yayın tarihi 05.03.2023

Kaynak

Resim kaynak

Bu sayfada en çok aranan terimler
Altılı masa, beşli masa, millet ittifakı. akşener'siz, 6'lı masa,5'li masa 

Copyright: Her hakkı saklıdır | grafiksaati.org[at]gmail.com| gizlilik politikası